lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Näin vuoden vaihtuessa on hyvä katsoa ajassa hieman taaksepäin ja muistella mitä kaikkea se vuosi 2011 pitikään sisällään:


Tammikuussa tein elämäni isoimman päätöksen sekä hankinnan; ostin asunnon. Tämä oli myös vuoden 2011 kohokohta, vaikka vuosi oli vasta aluillaan.



Helmikuun alussa tein muun muassa keittiösuunnitelmia ja listasin mitä kaikkea uuteen asuntoon tarvitsen, niin remppaa kuin sisustamistakin ajatelleen. Helmikuun tosiesta viikosta lähtien asuntoa remontoitiin ja remonti jatkui maaliskuun puolen välin tietämille, jonka jälkeen pääsin vihdoin muuttamaan omaan kotiin.




Huhtikuussa otin pienen irtioton arjesta ja vietin ihanan viikonlopun Turussa hyvän ystäväni seurassa. Huhtikuu toi myös mukanaan surua perheeseemme, kun pieni Lilli lähti vehreimmille laitumille.
























Toukokuussa juhlittiin Vappua sekä setäni kuuskymppisiä. Postiluukustani tipahti myös pari kutsua kesähäihin.
























Kesäkuussa nautin täysin rinnoin kesästä ja vietin aikaa ihanien ystävieni kanssa. Tilasin uuteen asuntooni uuden hienon vuodesohvan.

Heinäkuussa kaverini järjesti 80's-bileet. Kuun puolesta välistä lähtien tämä tyttö vietti kesälomaa ja nautti kaikesta mitä kesällä oli tarjottavana. Käytiin pikkukoirien kanssa Aulangolla ja tyttöjen kanssa Wanajassa. Vietin myös ihanan viikonlopun kummitätini mökillä Tammisaaressa.































Elokuussa herkuteltiin ravuilla ja tansittiin häitä. Sain myös vihdoin ja viimein eteiseen kattopaneelit paikoilleen sekä kenkäkaapin kasattua, kun siskoni mahtava poikaystävä tuli avuksi (tai siis lähinnä minä toimin apuna ;)). Vietimme myös jo perinteeksi muodostunutta mökkiviikonloppua Padasjoen Vesijaolla ystäväni saaressa, jonka jälkeen koitta paluu arkeen kun lomat loppuivat elokuun puolessa välissä.











Syyskuussa pääsin elämäni ensimäistä kertaa Tsekkeihin ja Prahaan. Entinen työkaverini meni naimisiin ja sain kunnian olla läsnä hänen suurena päivänään. Viikkoa myöhemmin juhlittiin pikkuserkkuni häitä Paraisilla.





























Lokakuussa Hämeenlinnassa järjestettiin Sibelius-fantasia. Istuttiin iltaa luonani ja käytiin Kaija Koon keikalla. Ostin myös ExpertExposta Blu-ray -kotiteatterijärjestelmän.

























Marraskuussa käytiin Emman kanssa syksyisellä kävelyllä Aulangon puistometsässä. Siivosin myös kirjoituspöytäni laatikot. Vietettiin tyttöjenviikonloppua Helsingissä. Veljeni sai perheenlisäystä, kun pieni Tessa muutti hänen ja hänen tyttöystävänsä luokse. Järjestin myös työkavereilleni pienimuotoiset tupaantuliaiset.




























Joulukuun alussa sain kotini koristeltua Joulun odotusta varten. Ostin myös itselleni pienen joululahjan pöytävalaisimen muodossa kuun alkupuolella. 6. joulukuuta vietettiin Suomen itsenäisyyspäivää ja kävin jäähallilla katsomassa Itsenäisyyspäivän Fantasiaa. Kuun puolen välin tietämillä olin työmatkalla New Delhissä, josta toin tuliaisina itselleni kaksi silkkimattoa. Vajaa viikko ennen Joulua sain  kotiini kauniin Joulukuusen. Joulua vietin perheen kesken vanhempieni luona.





Miltä teidän vuosi 2011 näytti?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails