Kun työkaverini saapuivat luokseni, tarjosin heille ensin hieman kuplivaa, Frexinet Cordon Negro Brut, ja pieniä kylmäsavuporonaposteltavia (ts. 'pororullia'). Ikäväkseni en ehtinyt ottaa yhtään kuvaa noista pikku naposteltavista ennen kuin ne jo hävisivät parempiin suihin, mutta tässä tulee superhelppo ohje niiden tekemiseen:
1 pkt Fazerin Rullarieskaa
n. 250 g piparjuurituorejuustoa (voit myös valmistaa tämän itse maustamattomasta tuorejuustosta ja piparjuuritahnasta)
n. 200 g kylmäsavustettua poroa viipaleina
Levitä piparjuurituorejuusto rullarieskan päälle ja lisää 4 viipaletta kylmäsavustettua poroa per rieska. Rullaa tiukaksi pötköksi ja laita jääkaappiin yön yli. Leikkaa pötköstä reilun sentin levyisiä kiekkoja. Tarjoa kuplivan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti