torstai 1. joulukuuta 2011

Kylmäsavuporonaposteltavat

Viime viikon perjantaina järjestin muutamalle ihanalle työkaverille pienimuotoiset illanistujaiset luonani. Mitään erityistä teemaa illanistujaisille ei niinkään ollut, vaikka sainkin aivan ihanan "tuparilahjan" työkavereiltani. Olin jo pitkään haaveillut Alvar Aalto Collectionin teräskulhosta. Jostain tämä tieto oli kulkeutunut työkavereideni korviin ja sain tuon kulhon heiltä :)

Kun työkaverini saapuivat luokseni, tarjosin heille ensin hieman kuplivaa, Frexinet Cordon Negro Brut, ja pieniä kylmäsavuporonaposteltavia (ts. 'pororullia'). Ikäväkseni en ehtinyt ottaa yhtään kuvaa noista pikku naposteltavista ennen kuin ne jo hävisivät parempiin suihin, mutta tässä tulee superhelppo ohje niiden tekemiseen:

1 pkt Fazerin Rullarieskaa
n. 250 g piparjuurituorejuustoa (voit myös valmistaa tämän itse maustamattomasta tuorejuustosta ja piparjuuritahnasta)
n. 200 g kylmäsavustettua poroa viipaleina

Levitä piparjuurituorejuusto rullarieskan päälle ja lisää 4 viipaletta kylmäsavustettua poroa per rieska. Rullaa tiukaksi pötköksi ja laita jääkaappiin yön yli. Leikkaa pötköstä reilun sentin levyisiä kiekkoja. Tarjoa kuplivan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails