sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulun odotusta

Tänään on 2. adventti ja Jouluun on tasan 20 yötä jäljellä. Tuo aika tulee kulumaan omalta osaltani melkoisen nopsaan, sillä ennen Joulua lähden työmatkalle Intiaan, ja onhan tiedossa myös työpaikan pikkujoulutkin. Jossain vaiheessa pitäisi myös ne joululahjat hankkia. Tässhän tulee kohta kiire ;)

Kirjoittelin jokunen aika sitten siitä, että Joulufiilis on jotenkin vielä hakusessa. Noh, voin kertoa, että ei ole enää. Aloitan aina kotini joulukoristamisen 1. adventin aikaan, en koskaan yhtään aikaisemmin tai myöhemmin. Ja viimeistään siitä se Joulufiilis tulee, ja näin kävi nytkin. Tänäkin vuonna koristelin kodin jouluiseksi 1. adventtina, mutta viimeistelin koristelut tänään, kun sain vihdoin hommattua puuttuvat jouluvalot makuuhuoneen ja keittiön ikkunoihin. Joulukuusi puuttuu vielä, mutta sen kotiutankin vasta Intian reissun jälkeen :)






Rakastan Joulua ja sen tuomaa tunnelmaa yli kaiken. Ihanaa 2. adventtia ja Joulun odotusta teille kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Wau työmatka Intiaan!? Ei hassumpaa! :)

    Ihanan jouluista olet laittanut kotiisi, etenkin nuo usko-toivo-rakkaus-valot ovat niin hienoja vaikka ne eivät minun jouluperinteisiin kuulukaan. Tulee silti aina niin jouluinen fiilis kun ne jonkun ikkunassa näkee.

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails