maanantai 29. marraskuuta 2010

Löysin!

Eilen olin tosiaan hieman joululahjaostoksilla Helsingissä. Joululahjaostosten lisäksi tarkoituksena oli myös löytää pikkumusta. Ja kuten otsikosta voi päätellä, niin löysin pikkumustan itselleni. 

Tehtävä oli yllättävänkin helppo. Suuntasin ensimmäisenä Stockmannille, koska siellä on melkoisen laaja valikoima. Ja Stockmanniltahan minä sitten oman pikkumustani löysinkin. Ennenkuin se oikea löyti niin sovitin vain yhtä, Tommy Hilfigerin, pikkumustaa, joka ei kuitenkaan oikein istunut päälläni. Kiertelin hetken naisten osastolla silmät suurina, ettei vaan mikään potentiaalinen mekko menisi sivusuun. Ja siellä se sitten minua odotteli Ril's:n osastolla. Mikä parasta, mekko oli kanta-asiakastarjouksessa, joten hintakaan ei ollut sydäntäriipivä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tosin pelkäsin, että kun sovittaisin mekkoa se ei kuitenkaan sopisi minulle. Mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Se oli täydellinen päällä. Ja kohtalomme oli sinetöity.

Alla oleva kuva ei päästä pikkumustaa oikeuksiinsa, mutta siitä saa jonkinlaisen kuvan siitä minkälainen mekko on kyseessä. Parempaa kuvaa on ehkä luvassa myöhemmin ;)

Kuva lainattu.

Nyt kun on pikkumusta hankittu voi alkaa toden teolla odottamaan tulevia juhlia, ensimmäisethän ovat jo tulevana viikonloppuna.

1 kommentti:

  1. Snygg! Jag borde också gå på jakt efter en svart cocktailklänning. Tänkte att jag kunde ha det om jag ska på betygsutdelning snart. :)

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails