perjantai 3. joulukuuta 2010

3 luukkua

Olen ollut sunnuntaista lähtien vanhempieni luona koiravahtina. Kävin tiistaina kotona katsomassa, että kaikki on OK (lähinnä että kuusi on vielä pystyssä ja antamassa sille lisää vettä) sekä tarkistamassa postin. Tarkoitus oli myös ottaa adventtikalenteri sekä kalenterikynttilä mukaan vanhemmilleni, mutta arvatkaa vain muistinko ottaa ne matkaan?! No tänään olikin sitten astetta kivempi päivä (kun vihdoin pääsin kotiin); sain avata kolme luukkua kerralla :)



Kalenterikynttilän polttaminen onkin sitten asia erikseen, sehän saisi palaa 24/7 jotta saisin sen poltettua oikean päivän kohdalle, mutta ehkäpä se jossain vaiheessa tapahtuu :)



Huomenna pääsen kampaajalle. Kampaajalla käynti on aina niin piristävää, vaikka kyseessä ei olisi muuta kuin hiusten leikkaus. Itse ajattelin tosin kyllä taas laittaa hieman väriä ja leikkauttaa kuivat latvat veks. Lisäksi, jos kampaajallani vain on aikaa, olisi tarkoitus saada juhlakampaus iltaa varten.

Huomennahan siis ovat ensimmäiset pikkujoulupirskeet tiedossa. Oikeastaan kyseessä on entisen esimieheni tyttären valmistujaiset, mutta koska ne ovat tähän aikaan vuodesta voi niitä mielestäni ihan yhtä hyvin kutsua pikkujoulupirskeiksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails