sunnuntai 19. joulukuuta 2010

5 yötä Jouluun on

Tänään on 4. adventti. Tarkoitus oli, että olisin viettänyt sen porukoilla piparkakkuja leipoen, mutta täällä minä vielä kotona istuskelen ja kirjoittelen tätä.



Siskoni on lähdössä tänään illemmalla takaisin Turkuun, ja ennen sitä olisi tarkoitus käydä ulkona syömässä. Koska sisko ottaa bussin täältä Hämeenlinnasta, ei ollut mitään järkeä, että joku kotoa olisi tullut hakemaan minua jo aikaisemmin päivällä. Turhaa edes takaisin suhaamista, joten päätettiin, että liityn joukkoon iloiseen ravintolassa.

Toisaalta ihan hyvä näin, sillä sain vietyä kummilasten joulupaketit postiin (ai miten niin olen hieman myöhässä?! ;)) Toinen kummilapsistani asuu Ruotsissa, joten meni hieman viime tippaan paketin postitus, mutta postitäti vakuutteli, että paketti kyllä ehtisi Jouluksi perille.

Vaikka en nyt päivällä ollutkaan porukoilla, olisi minun kuitenkin tarkoitus mennä heille yöksi tänään. Huomenna olisi niin mahdottoman aikainen herätys, että ajattelin lähteä äidin kyydissä töihin. Saan nukkua ruhtinaallisen tunnin pidempään, kuin jos täältä Hämeenlinnasta lähtisin junalla :) Ja koska vietän Joulun vanhemmillani, ajattelin kiikuttaa kaikki lahjani porukoille jo tänään.

Lahjat ovat siirtyneet kuusen alta paperikassiin ja matkaavat kohta porukoilleni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails