tiistai 23. marraskuuta 2010

Pikkumustan metsästys

Minulla on joulukuussa kaksi tilaisuutta joihin tarvitsisin pikkumustan; yhdet valmistujaiset ja uuden työpaikan pikkujoulut. Tai no, oikeastaan en tarvitsisi, sillä kumpaankaan tilaisuuteen ei ole tullut mitään virallista dress codea, mutta mielestäni tilaisuuksien luonteet kuitenkin ovat sellaiset, että pikkumusta olisi paras vaihtoehto ja mikäs onkaan sen kivempaa kuin shoppailu. Niin, ja pikkumustaa on niin helppo käyttää ja se on helposti muunneltavissa eri asusteiden kanssa.

Ainoa "pieni" miinus koko hommassa on se, etten tunnu löytävän sellaista pikkumustaa jonka kelpuuttaisin vaatekaappiini. Pikkumustia on liikeet täynnä tällä hetkellä sattuneesta syystä, onhan pikkujoulukausi kuumimmillaan, mutta siitä huolimatta en ole vielä löytänyt sitä omaani.

Yksi syy siihen, ettei mekkoa ole vielä löytynyt voi piileä siinä, että Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa tarjonta ei ehkä ihan vastaa sitä mitä jossain isommassa kaupungissa. Ja Helsingissä en ole juurikaan vielä ehtinyt pikkumustia metsästää.

Kohta alkaa jo olemaan kiire mekon löytämisen suhteen, sillä enismmäinen tilaisuus jossa pikkumustaa tarvitsisin on 4.12.

Tämä Karen Millenin pikkumusta, joka henkii 50-lukua, olisi täydellinen


Kuva lainattu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails