perjantai 29. lokakuuta 2010

To Do -list

Tein viikko sitten perjantaina To Do -listan itselleni tätä viikkoa varten. Ajattelin, että koska minulla on "lomaa" ehtisin tehdä rästissä olevia asioita pois alta, sillä tiedän, että seuraavina viikkoina niitä ei kuitenkaan tule tehtyä. Listallani oli viisi (5) asiaa:

  • pyyhi pölyt ja imuroi
  • pese vessa!!!!
  • järjestä vaatehuone
  • vie kesätakit kellariin ja tuo talvitakit tilalle
  • kanervat parvekkeelle

Melko helppoja juttuja, vai mitä?

No arvatkaapa piruuttanne mitä olen saanut aikaiseksi tällä viikolla.

Itsestä tuntuu, että ei mitään. Mutta tarkasteltuani listaa tarkemmin, huomaan että ainoastaan kaksi kohtaa on tekemättä. Tai no, rehellisesti sanottuna 2,5.

Aloitetaanpa niistä kohdista, jotka on tehty:
  • Pese vessa!!!! - CHECK. Vessani/kylpyhuoneeni on postimerkin kokoinen, ei luulisi että sen siivoamiseen ja pesemiseen menisi kovinkaan paljoa aikaa. Tämä luulo on väärä. Siivosin ja pesin vessan/kylpyhuoneen eilen. Siihen meni KAKSI kokonaista tuntia. WTF!?! Ihan käsittämätöntä. Mutta kylläpä siellä nyt tuoksuu hyvälle ja on kyllä niin puhdastakin, että vessanpytystä voisi juoda ;)
  • Vie kesätakit kellariin ja tuo talvitakit tilalle - CHECK. Tosin tän olisin voin vaikka jättää johonkin viikonloppuun, sillä nyt ulkona on lämpöasteita 8, kun vielä toissa iltana oli pakkasta melkein 6 astetta. Voisko joku pliis sanoo tolle sääheralle, että päättäis jo mitä haluaa...
  • Järjestä vaatehuone - 1/2 CHECK. En saanut sitten mitään muuta aikaiseksi, kuin että otin vaatehuoneen lattialta kaiken roinan ulos, imuroin lattian (joka oli muuten niin pölyinen, ettei mitään tolkkua) ja järjestin ne lattialla olleet tavarat. Tosin siihenkin meni lähemmäs pari tuntia. Jaa, että miten? Noh, minulla on kaikki laukkuni (joita on paljon) paitisi iltalaukut (jotka ovat nätisti hyllyllä) yhdessä isossa Viking Linen urheilukassissa. No, miten käy kun otan laukkuja ko. kassista; kaikki on hetken päästä ihan hujan hajan eivätkä suinkaan siinä kassissa jossa niiden pitäisi olla. Järjestin sitten kaikki laukkuni uudestaan kassiin ja kävin samalla läpi ne jotka pidän ja ne jotka lähtevät kierrätykseen (ts. huuto.net:iin, kirpparille ja UFF:lle). Eksyipä huuto.net:iin yhdet mustat mokkanahkaiset saappaatkin. Haikein mielin niistä luovun, mutta jos ei mahdu pohkeen ympärille niin ei niitä oikein voi säästääkään. Tuskin pohkeeni kuitenkaan niin paljoa pienenisi, että voisin niitä joskus käyttää. Kirparille olisi menossa iso kassillinen vaatteita ja kengät (joita olen kerännyt kassiin jo varmaan puoli vuotta) ja UFF:lle menee joukko kasseja ja housut joita en vain yksinkertaisesti kehtaa laittaa myyntiin (esim. kylkiäisenä saatuja laukkuja jne.).

Näissä merkeissä siis eilinen päivä sujui.

To Do -listalta olisi siis jäljellä vielä pölyjen pyyhkiminen ja imurointi (joka on suunnitelmissa tänään) sekä kanervien laitto parvekelaatikoihin. Kanervat ovat vielä kaupassa odottamassa, enkä oikein tiedä milloin saisin aikaiseksi käydä ne hakemassa, joten tämä viimeinen kohta taitaa siirtyä hamaan tulevaisuuteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails