torstai 21. lokakuuta 2010

Viimeisiä viedään...

...työpäiviä meinaan. Enää tämä päivä ja huominen, ja sen jälkeen alkavat uudet haasteet. Tosin ne eivät ala ihan heti perään, sillä työt uudessa työpaikassa alkavat 1.11., joten ehdin hieman "lomailemaan" ennen sitä. Mikä on sinänsä ihan kiva, koska seuraavan kerran minulla on lomaa (näillä näkymin) vasta ensi kesänä.

Tämä lomailuviikko alkaakin oikein mukvaissa merkeissä, sillä huomenna illalla lennän Ouluun hyvän ystäväni luokse. Kerroinkin hieman tästä tyttöjenviikonlopusta aiemmassa postauksessa. Odotan niin innolla viikonloppua. Ihanaa päästä hieman tuullettumaan muihin maisemiin ja juttelemaan hömppäjuttuja ihanassa seurassa.Perjantai-ilta menee pitkälti matkustaessa, sillä lento laskeutuu ouluun 21:25, mutta lauantaina olisi tarkoitus käydä hieman tarkastelemassa Oulun kauppojen tarjontaa (vaikka minulla ei todellakaan olisi varaa ostaa mitään). Illalla olisi sitten tarkoitus lähteä hieman bilettämään Oulun yöelämään :) sunnuntaina vietetään todennäköisesti peli-iltaa ja maanataina onkin sitten kotiinlähdön aika.

Saatan tehdä erillisen Oulu -postauksen ensi viikolla, mutta en vielä lupaa mitään :)

Tiistaina pääsenkin sitten luottokampaajani käsittelyyn :) En ole vielä oikein päättänyt, että jatkanko vaaleana vai pitäisikö kenties taas alkaa tummentamaan hiuksia. Tähän mennessä olen aina keväisin alkanut vaalentamaan hiuksia ja kuyn taas syksy tulee niin astuvat tummat värit kehiin. Jotenkin olen kyllä nyt kovasti tykästynyt tähän vaaleean tukan väriin. Ja sekin mietityttää, että pitäisikö tehdä oiken jotain radikaalimpaa muutosta tähän malliin vai jatkaa samalla.. Valintoja, valintoja...

Muuta ohjelmaa mulla ei sitten juuri olekaan ensi viikolle. Taidan ottaa loman ihan levon kannalta, sillä seuraavalla viikolla joutuu heräämään jo paljon aikaisemmin kuin mihin olen nyt tottunut...saas nähä miten tämä unikeko jaksaa aamuisin nousta, että ehtii junaan ja töihin.

Tässä vielä yksi biisi, jonka haluan jakaa kanssanne. Tykästyin tähän eilen, kun kuulin sen ensimmäistä kertaa. En oikein osaa sanoa mikä tästä biisistä tekee mieluisan, kun en yleensä tämän tyylistä musiikkia kuuntele...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails