maanantai 18. lokakuuta 2010

Muotimessut

Mennyt viikonloppu menikin sitten hieman eri merkeissä kuin oli suunniteltu. Kuten jo aiemmin täällä kirjoittelin, niin Faithlessin keikka peruuntui sitten kokonaan emmekä sitten lähteneet lauantain Helsinkiin ollenkaan. Sen sijaan vietin suurimman osan lauantaista siivoten, tutustuen uuteen potentiaaliseen leikkikaluun ja punaviiniä siemaillen.

Sunnuntain käytiin sitten ystäväni kanssa Muotimessuilla. Olin saanut messuille vapaaliput, joten pakkohan ne oli hyödyntää ;) Samaan aikaan Muotimessujen kanssa Messukeskuskessa järjestettiin myös Kauneus, Terveys, Häät ja Gold, Silver & Watch -messut. Jotenkin hieman petyin messuihin, tai lähinnä messujen antiin. Olin odottanut niin paljon enemmän kuin mitä tarjolla oli. Kiva oli kuitenkin messuilla käydä,

Nyt saakin sitten alkaa odottelemaan tulevaa viikonloppua, jonka vietän Oulussa. Tätä viikonloppua on odotettu jo pitkään :) Tosin tähänkin viikonloppuun tuli vähän mutkia matkaan, koska tarkoitus oli lähteä Ouluun jo syyskuun puolella. Mutta parempi myöhään, kuin ei silloinkaan ;)

Saas nähdä millainen viikko tästä on muuten tulossa, minulla alkoi nimittäin tänään viimeinen viikko nykyisessä työssäni. Marraskuun alussa alkaa sitten ihan uudet haasteet. Jännää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails