maanantai 25. lokakuuta 2010

Kotona IAU:n lakosta huolimatta

Kotiuduin muutama tunti sitten ihanalta viikonloppureissulta. Vietin tosiaan viikonloppua ystäväni luona Oulussa ja tämä viikonloppu ei olis voinut tulla parempaan saumaa, sillä juhilttavaa riitti ;)

Lensin Ouluun perjantaina illalla. Perjantaina ei siis ko. syystä mitään kummalista tehty. Syötiin iltapalaa ja vaihdettiin kuulumisia. Edellisestä kerrasta olikin jo tovi kun olen ystävääni nähnyt. Lauantaina ystäväni meni hetkeksi töihin. Minä tyttö vedin sikeitä kello yhteentoista ja nautin rauhallisen "aamu"palan. "Aamu"toimien jälkeen lähdinkin sitten kaupungille pyörähtämään. Tarkoituksena ei ollut ostaa mitään, mutta jostain kumman syystä jotain "pientä" tarttui mukaan:

Espritin merimieshenkinen paita Stockalta (alennuksesta) ja edc by Espritin farkut Vimasta (ei alennuksesta)

Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Extravaganza -ripsiväri Stockalta (kantis-tarjouksessa)

Aikaani kierreltyäni kaupoilla, alkoi nälkä vaivaamaan ja kävin syömässä (mitäs muutakaan kuin) lehtipihvin Stockan yläkerrassa sijaitsevassa ruokapaikassa.

Ystäväni pääsi neljältä töistä, jonka jälkeen suunnatiin Herkkuun ruokaostoksille. Illan ruokalistalla oli pizzaa, joten ainakset sitä varten oli hommattava. Hetken Herkussa pyörittyämme seuraamme liittyi vielä yksi ystävämme ja yhdessä lähdimme takaisin ystäväni luokse ja valmistautumaan iltaa varten.

Aloitimme tietenkin kuohuvalla ja suussa sulavalla valkosuklaajuustokakulla, jonka ystäväni oli tehnyt. Myöhemmin pelasimme aivan mahtavaa peliä, Buzz!:ia. Pizzakin valmistui ja pelin lomassa syöimme aivan taivaallisen hyvää pizzaa, jonka täytteenä oli tonnikalaa, tomaattia, sipulia ja mozzarellaa. Kumottiin myös melkoinen määrä boolia kolmeen pekkaan :) Jossain vaiheessa iltaa suuntasimme sitten keskustaan ja baariin. Kävimme Kaarlenhovi -nimisessä baarissa, ja meillä oli huisin kivaa. Tanssittiin varmaan 1,5 tuntia yhteen menoon. Sen jälkeen alkoikin jalkapohjia hieman kolottaa ja päätimme lähteä takaisin kämpille. Kämpille päästyämme söimme vielä pikku palat pizzaa ja eikun nukkumaan.

Sunnuntaina heräiltiinkin vasta puolilta päivin. Syötiin myöhäinen brunssi ja käytiin pyörähtämässä kaupungilla. Vedettiinpä myös hampparit naamaan samalla reissulla. Erehdyttiin myös käymään Stockalla ja sillä reissulla ihastuin kamelinväriseen nahkaiseen clutchiin. Pysyin kuitenkin kovana, enkä ostanut sitä. Kun päästiin takaisin ystäväni luo juotiin lämmintä teetä ja pelattiin taas Buzz!:ia. Niissä merkeissä se sunnuntai sitten oikeastaan sujuikin.

Illalla selvisi, että IAU aloittaa lakon ilmailualan teknisiä palveluja tarjoavissa yrityksissä maanantaina 25.10. klo 5:00. Oma lentoni Helsinki-Vantaalle lähtisi klo 15:50 ja lakko vaikuttaisi jo maanantaina osaan lennoista. Siinä sitten jänniteltiin, että mitenköhän tuon minun lentoni käy. Onnekseni mitään myöhästymisiä ei tullut vaan lento lähti ajallaan ja olin jopa 10 minuuttia etuajassa Helsinki-Vantaan lentokentällä :) Ennen kuin lähdin kentälle, niin käytiin vielä ystäväni kanssa kaupungilla ja tällä kertaa se nahkainen clutch sitten tarttui mukaan.



Global Accessories:n nakainen clutch (alennuksesta)

Siinäpä se minun Oulu-viikonloppu sitten olikin, pähkinänkuoressa. Oli kyllä aivan mahtava viikonloppu kaiken kaikkiaan.

ISO KIITOS TYTÖILLE, OOTTE PARHAITA <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails