perjantai 15. lokakuuta 2010

No voi ny...

...jollain on nyt jotain pahasti minua vastaan, sillä nyt Faithlessin keikka on kokonaan peruttu. Eilen Faithlsessin sivuille oli lisätty tiedote, jossa kerotaan että Faithelss joutuu perumaan keikan äkillisen sekä vakavan sairastumisen vuoksi.

Voin kertoa, että pettymys on melkoinen.Ensin kaverinei loukkaa itsensä, eikä pääse mukaan ja nyt koko keikkaa ei järjestetä!

No, se mikä edes vähän lohduttaa on se, että saan rahani takaisin. Circuksessa järjestetään nyt lauantaina ilmaiset bileet joista vastaavat Orkidea, Alex Kunnari, Heikki L, Käpä ja Lovetone.Joten ihan hyvät bileet on varmasti silti tulossa, nyt on vaan päätettävä että mennäänkö vaiko eikö mennä näihin bileisiin.

No, jos jotain hyvää haetaan tästä päivästä niin se on, että saan tänään viikonlopuksi testailtavaksi naapurin järjestelmäkameran, jota hän on myymässä. Hinta ei ole paha, ja olen jo pitkään haaveillut järkkärin ostamisesta.Katsotaan miten viikonloppu järkkärin kanssa sujuu, ehkä minä kohta olen onnelinen "uuden" järkkärin omistaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails