maanantai 3. kesäkuuta 2013

Huh hellettä!

Kylläpäs meitä on nyt hemmoteltu auringolla ja lämmöllä. Ihanaa. Ainoa pikku miinus on tosin se, että joudun istumaan toimistolla päivät pitkät, joten pääsen nauttimaan näistä keleistä vasta illasta ja viikonloppuna. Onneksi illat ovat olleet lämpimät ja kauniit. Toivotaan, että tämä lämpöaalto kestäisi yli Juhannuksen! Itsellä alkaa reilun kahden viikon päästä loman ensimmäinen osa ja todellakin toivon, että kelit olisi juurikin tällaiset. Nyt siis vaan varpaat ja sormet ristiin ja toivomaan parasta ;)




Viikonloppuna pääsin onneksi nauttimaan lämpimistä illoista kavereiden kanssa :) Perjantai-iltana vietettiin entisen työkaverin läksiäisiä Helsingissä ja lauantaina vietettiin tyttöjen iltaa parvekkeellani ja vähän Hämeenlinnan yössä. Viikoloppu oli kerrassaa huippu, vaikka yöunet jäivätkin hieman vähemmälle. Olen tosin huomannut sen, että näin kesäaikaan unta ei tarvitse ihan niin paljoa kuin pimeään vuoden aikaan. Jotenkin sitä on vaan niin paljon pirteämpi heti aamusta, vaikka takana olisi vain muutaman tunnin yöunet.




Tänään tosin oli ehkä hieman rankkaa nousta aamulla töihin, puhumattakaan illan BodyCombatista...huhhuh. Kylläpä muuten hiki lensi ;) Combsu kahden illan juhlaputken jälkeen oli melkoisen rankka, mutta tulipahan huomattavasti parempi olo!

Jumpan jälkeen palkitsinkin itseni herkkuiltapalalla parvekkeella; vuohenjuustoleipiä ja kotijuusto-tomaatti-kevätsipuli -salaattia. Mums! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails