keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Se on loma nyt!

Hei te kaikki ihanat siellä ruudun toisella puolella! Ajattelin ihan pikaisesti vaan tulla kertomaa, että tällä tytöllä alkoi tänään loma! :) Melkoisen ihanaa!

Tämä ensimmäinen lomapätkä tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen, sillä töissä on ollut melkoisen hektistä viime aikoina ja se on kyllä tuntunut kropassa ja ennen kaikkea pääkopassa...mutta nyt ei onneksi tarvitse miettiä työjuttuja sen enempää, vaan avoit voi laittaa narikkaan ja nauttia lomasta täysin rinnoin. Tässä Emma näyttää esimerkkiä:






















Tänään olis tarkoitus siivota hieman kämppää ja pestä pyykkiä. Olen viime aikoina suurin piirtein käynyt vain kotona kääntymässä (ja nukkumassa), joten koti näyttää melkoisen räjähtäneeltä ja pyykkikori pursuaa pyykkiä. Ensimmäinen pyykkilasti on jo viety ulos kuivumaan :)

Huomenna suuntaamme Emman kanssa heti aamusta kohti Juhannuksen viettoa. Ensi viikon ohjelma onkin sitten enemmän tai vähemmän auki, mutta ainakin yksi drinksuilta on suunnitteilla parin kaverin kanssa. Ei kai sitä tarvitse lomalle juuri enempää suunitelmia ollakaan ;)

Kuullaan taas! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails