keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Loma lähenee!

Enää ei ole jäljellä montaakaan työpäivää ennen enismmäistä lomapätkää. Ja niistäkin vietän vain muutaman hassun toimistolla. Ihanaa! :)



Kuten viime vuonna, pidän tänäkin vuonna lomaa kahdessa pätkässä. Tämä ensimmäinen pätkä on reilun viikon mittainen ja toinen pätkä sitten neljän viikon mittainen alkaen heinäkuun puolesta välistä.




Tämä ensimmäinen lomapätkä alkaa siis ensi viikon keskiviikkona, eli tasan viikon päästä! Huikeeta! Luvassa on jälleen Juhannuksen viettoa Brändön kaunissa maisemissa, jonne suuntaan Juhannusaaton aattona. Jos säät vain suosivat olisi Juhannuspäivänä tarkoitus lähteä Juhannuspäivän tanssiaisiin Jurmoon. Jotain uuutta siis luvassa Juhannuksen viettoon (mikäli siis vain säät sallivat).





Vuorossa on nyt neljäs kerta kun vietän Juhannusta Brändöllä, enkä ole vielä kertaakaan käynyt Jurmossa. Jostain kumman syystä ei vain olla sinne ehdityy, joten perjantaina ilmoitin siskolleni ja hänen avomiehelleen, että tänä Juhannuksena sitten haluan sinne ;) Toivotaan, että toive toteutuu.





Postauksen kuvituksena kuvia viime vuoden Juhannuksen vietosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails