maanantai 10. kesäkuuta 2013

Nuppuja

Viime kesänä runkoruusuni teki ensimmäisen nuppunsa vasta kesäkuun puolenvälin jälkeen. Tuo nuppu puhkesi pikkuhiljaa kukkaan heinäkuun alkupuolella.

Tänä vuonna runkoruusuni teki ensimmäisen nuppunsa noin viikko sitten. Vielä se ei ole puhjennut kukkaan, mutta nuppuja on ilmestynyt lisää.




















































Sinänsä jännä, miten nuput ovat ilmestyneet niin paljon aikaisemmin (n. 2 viikkoa) kuin viime vuonna, sillä viime vuonna runkoruusu pääsi ulos n. viikkoa aikaisemmin mitä tänä keväänä. Olen kastellut ruusua ihan samalla tavalla kuin viimeksikin. No, oli syy mikä tahansa, nyt vain odotellaan millon nuput puhkeavat kukkaan :)

2 kommenttia:

  1. Minulla juhannusruusut ovat täydessä kukassa ja osa jo tiputtelee terälehtiään. Syreenit kukkivat ja nuupahtivat jo, kaikki on tosi aikaisessa tänä kesänä... Ihme juttu, koska talvi kesti niin pitkään... Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :)

      Ihastelin viikonloppuna vanhempieni juhannusruusua, joka myöskin oli täydessä kukassa. Ja näytti kieltämättä siltä, että oli kukkinut jo jonkin aikaa. Kai noi kasvit sitten ottivat jonkun näköisen spurtin, kun lämpimät kelit vihdoin tulivat :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails