torstai 30. toukokuuta 2013

Parvekkeen kukat

Ostin tosiaan viime viikonloppuna parvekkeelleni kesäkukat. Helpotti suuresti, kun pystyin ne istuttamaan ruukkuihinsa vanhempieni luona, sillä parvekkeeni olisi kyllä ollut sellaisessa kaaoksessa istutuspuuhien jälkeen ettei mitään tolkkua. Ja eihän siitä ollut edes pitkä aika kun juuri sen siivosin kesäkuntoon, joten uusi siivousurkakka olisi ollut muuten taas edessä. Tosin tuntuu, että parveketta saa olla joka päivä lakaisemassa, kun tuota katupölyä ja siitepölyä on ihan julmetusti taas ilmassa.

No mutta, pidemmittä puheitta. Tässä muutama kuva parvekkeen kesäkukista :)

















































































Kukkien ruukut löysin vanhemmilta, ovat mielestäni paljon kivemmat kuin ne terran väriset saviruukut ;) Muuten parveke on entisellään, kalusteethan ostin viime keväänä. Vihreät fleece-torkkupeitot ovat "uudet", siirsin ne olohuoneen puoleleta parvekekäyttöön. Ostin nimittäin aiemmin keväällä olohuoneeseen uudet torkkupeitot :)

2 kommenttia:

  1. Pelakuu, kuten äitini ammoin kutsui noita kukkia, eivät todellakaan kuuluneet ennen suosikkeihini, mutta kun on tullut vanhaksi, niin kaikki vanha näköjään ihastuttaa. Itse olen ihastunut viime vuosina Mårbacka pelargonioihin, jotka ovat hennon vaaleanpunaisia, kustavilaisen ajan kukkia... ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko googlata tuo Mårbacka pelargoni. On kyllä kaunis, ehkä ensi kesäksi ostan niitä parvekkeelleni :)

      Oikein ihanaa viikonloppua sinulle Ansku! :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails