maanantai 20. toukokuuta 2013

Long time, no see ;)

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle! Mitäs teille kuuluu? Toivottavasti pelkkää hyvää :)



























En taas tiedä mihin aika on rientänyt. Havahduin viikonloppuna siihen, että ollaan jo yli toukokuun puolenvälin ja edellisestä postauksestakin on jo kuukauden päivät! Se siitä postaustahdin nopeutumisesta. 

Monesti blogi on kyllä ollut ajatuksissa, ja muutamia postausideoitakin ollut, mutta sitten ne ovat vain jääneet tekemättä. Esim. tuossa Vapun tietämillä oli tarkoitus tehdä taas pieni simapostaus, ihan vain sen kunniaksi, että tällä kertaa pullotin simat IKEA:n Korken pulloihin. Vuosi sitten pullotin tuon vappujuoman vanhoihin limpparipulloihin. Ansku kommentoi tuolloin, että pullottaa itse simat IKEA:sta ostettuihin patenttikorkkipulloihin ja niinpä päätin tänä vuonna tehdä saman kuin Ansku. Joten kiitos Anskulle vinkistä :)





Vappu oli ja meni (melkein kuukausi sitten, apua) ja elämää on myöskin sen jälkeen, vaikka Vappupäivänä ei ehkä ihan tuntunutkaan siltä ;) Reippaana olen esimerkiksi pessyt kämppäni ikkunat ja laittanut parvekkeen kevät- ja kesäkuntoon. Runkoruusu selvisi (jälleen) talven yli, mutta pelargonit eivät :( Näin ollen täytyy tehdä pikku pyörähdys kukkakauppaan tässä joku päivä, niin saisi vähän enemmän väriloistoa parvekkeelle.




Viime viikkoina on myös silmä kovana seurattu jääkiekkoa. Täytyy sanoa, että Suomen joukkue yllätti positiivisesti, sillä en alkuun ollut ollankaan niin vakuuttunut siitä miten joukkue tulee kisoissa pärjämään. Neljäs sija tietenkin pikkuisen harmittaa, mutta hieno oli peli USA:ta vastaan ja jännitystä oli pelin viimeiselle minuutille saakka.




Viime viikolla kisatiin myös Euroviisuissa. Olisin toivonut Kristalle hieman parempaa sijoitusta, mutta täytyy nostaa Kristalle hattua mahtavasta asenteesta!

Viime viikolla Hämeenlinnassa järjestettiin Tomaatteja! Tomaatteja! -festivaali ja käytiin vanhempieni kanssa katsomassa ruotsinkielinen stand up -esitys, jossa mukana Fredi Lilius, Anders Helenius ja Jacke Björklund. Nauroin vedet silmissä melkeinpä koko ajan. En edes muista milloin olisin viimeksi nauranut niin paljon. Ihan huippuilta, joka päättyi loistoillalliseen Gastropub Alexissa.




Innostuttiin tässä Emman kanssa (tai no siis lähinnä minä innostuin) leikkimään Photo Boothin kanssa, ja kuvasaldo sai tällä kertaa toimia kuvituksena :) Pahoittelut, että taustalle jäi pyykkiteline pyykkeineen :D

Jokohan nyt saisin itsestäni niskasta kiinni postaustahdin kanssa?! Se jääpi nähtäväksi. Yritän kyllä parhaani, sillä kaipuu tänne blogin puollelle on ollut suuri.

Se on moro taas ensi kertaan ;)

3 kommenttia:

  1. Åh, vad jag har saknat dig, vännen! Vilka fina bilder på dig och Emma! Kramar!

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloisia kuvia! :) Ja welcome back!

    Muuten, ajattelin järjestää pientä blogitreffiä täällä Turussa 9.6.2013 - mahtaisiko myös sinua kiinnostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan! :)

      Ja kiitos!

      Lueskelinkin blogistasi, että olet suunnittelemassa blogitreffejä. Kalenterissani on toistaiseksi tyhjää ko. päivän kohdalla, joten voisin vaikka ajellakin Turkuun tuolloin :) En ole hetkeen Turussa käynytkään, joten tilanne olisi syytä korjata ensi tilassa :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails