tiistai 28. toukokuuta 2013

Uusi viikko...

...alkoi maanantailla, joka ei ollut ollenkaan minun päiväni. Sunnuntain ja maanantain välisen yön nukuin huonosti ja töissä ei oikein mikään tuntunut menevän niin kuin olisi pitänyt. Illalla ajattelin, että onneksi huomenna on uusi ja parempi päivä. Maanantain ja tiistain välisen yön nukuin taas huonosti, sain unen päästä kiinni vasta joskus kahden aikaan yöllä, joten olin varma ettei tiistaista sittenkään tule hyvä. Tämä aamu valkeni kuitenkin aurinkoisena ja huonosti nukutusta yöstä huolimatta, tämä päivä on mennyt ihan kivasti. Ainakin tähän mennessä.



Näin viikon alkuun onkin ihan hyvä kääntää katse hetkeksi menneeseen, eli toukokuun viimeiseen  viikonloppuun. Unohtuupahan samalla tuo epämielyttävä eilinen :)




Viikonlopulle ei ollut mitään ihmeellisiä suunnitelmia, muuta kuin lauantainen Muotia ja kevättä -tapahtuma Lopen Kartanoputiikki Punaisessa tuvassa. Suuntasinkin jo perjantaina vanhempieni luokse, sillä olimme äidin kanssa sopineet, että menemme yhdessä lauantaina tuohon tapahtumaan. Perjantai-illan herkuttelimmekin pihveillä ja punaviinillä. Paranneltiin hieman maailmaa ja menimme nukkumaan joskus puoli kahden jälkeen :D




Lauanatai-aamun otimmekin melko rauhaksiin ja suuntasimme Lopelle joskus puolen päivän jälkeen. Vietimme vajaa pari tuntia Muotia ja kevätta -tapahtumassa, jonka jälkeen suuntasimme Tervakoskelle kukkaostoksille. Ostin nimittäin parvekkeelleni uudet kesäkukat. Viime kesän pelargoniat kun eivät minulla kestäneet talven yli. Runkoruusu sitävastoin voi oikein hyvin :) Launatina nautimme "lounaaksi" pizzaa ja illalla herkuttelimme uuniperunoilla, katkaravuilla, herkkukastikkeella ja itsetehdyllä maustevoilla. Ja jälkkäriksi oli äidin tekemää herkullista raparperipiirakkaa. Nams. Täytyy todeta tähän väliin, ruokapuoli oli viikonloppuna oikein onnistunut :)




Olin alkuun ajatellut viettä vanhempieni luona vain tuon perjantain ja lauantain välisen yön, mutta koska minulla ei ollut viikonlopulle oikein mitään suunnitelmia, päätin jäädä vanhempieni luokse koko viinkonlopuksi.




Sunnunatina nautimmekin aamupalaa ulkona kuistilla ja loppupäivä menikin oikeastaan kauniista säästä nautiskellen ja kukkia istutellen. Olin reipas ja istutin omien parvekekukkieni lisäksi äidin pelarginiat ja hänen äitienpäivälahjaksi saadun jaloruusun.



Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan oikein mukava; rentoa olemista vanhempieni kanssa ilman sen kummempaa ohjelmaa. Tällaisia viikonloppuja voisi olla useamminkin.

2 kommenttia:

  1. Kiva, että olet palannut langoille. Täytyykin ottaa tuo kartanoputiikki kesän ohjelmaan.. ansku

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails