torstai 6. joulukuuta 2012

Juhlavalmisteluja

Huhhuh...oli pakko tulla tänne blogin puolelle hengähtämään ihan pieneksi hetkeksi. Olen aamusta asti (tai no siis aloitin jo eilen töistä tultuani) valmistella tämän iltaista Itsenäisyyspäivän illallista. Saan muutaman ihanan kaverin luokseni viettämään iltaa, ja olen valmistamassa neljän ruokalajin illallista (tarkemman menun saatte joskus myöhemmin ;).

Ruokavalmistelut aloitin jo eilen, tänään olenkin sitten siivoillut ja jatkanut tuota ruokapuolta. Nyt pitäisi hypätä suihkuun ja sitten jatkaa valmisteluja, että kaikki on valmiina klo 18, kun vieraat saapuvat. Vielä kun keksisi mitä päällensä laittaa...

Alla pari sneak peek kuvaa valmisteluista.




2 kommenttia:

  1. Oli pakko tulla vinkkaamaan: Fabissa on Coston hattuja tarjouksessa! Ajattelin heti sua, kun luin päivän infokirjeen :)

    Toivottavasti itsenäisyyspäivän juhlintanne sujui hienosti! Näistä kuvista päätellen ainakin puitteet olivat juhlavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra vinkistä! :) Täytyykin käydä tsekkaamassa!

      Ja juhlinnat sujui oikein hienosti! Oli niin hauskaa, että valokuvaaminen unohtui täysin, joka hieman harmittaa, sillä kuvamateriaalia ei siis ole juhlinnoista nyt tulossa, mutta tekstiä kyllä :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails