maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulun odotusta

Eilen oli 1. adventti ja lauantaina juhlittiin ihanien tyttöjen kanssa pikkujouluja Tampereella. Nyt on Joulun odotus virallisesti alkanut osaltani.

Lauantaiset pikkujoulut menivät oikein kivoissa tunnelmissa; käytiin syömässä Salud-nimisessä ravintolassa (suosittelen lämpimästi: ruoka todella hyvää ja palvelu erinomaista), kuokittiin hotelliamme vastapäätä järjesteyissä parikymppisten kotibileissä (meidät kutsuttiin bilesiin ikkunaan liimatulla kutsulla :D) ja tanssittiin pikkutunneille asti Ilonassa. Oli ihan huippu kivaa! Kiitos vielä ihanaiset mahtavasta illasta!

Otin pikkujouluissa melko rauhallisesti, sillä antibioottikuuri on edelleen päällä, ja hyvä niin, sillä olin eilen ajoissa (n. klo 12) kotona ja pääsin koristelemaan kodin Joulun odotusta varten. Kaivoin muun muassa adventtikynttelikön esiin ja ripustin jouluvalot ikkuinoihin.





























Niin ja kaikenhan kruunaa tuo ulkona oleva valkoinen hanki. On se kumma miten tuo lumi piristää mieltä ja itselle tuo Joulun odotus oikeastaan alkoi siitä hetkestä, kun maa oli valkoinen :)

Ai niin, tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä kynttiläsammutimen olen ostanut alkusyksytä Pentikistä. Todella kätevä, ei lennä steariinit ympäriinsä enää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails