maanantai 17. joulukuuta 2012

7 yötä jouluun

Viikon päästä vietetään Joulua ja senpä takia eilen olohuoneeni ruokailutilassa vallitsi pieni kaaos:



Tämän kuvan nappasin kännykällä, tosin ennen sitä pahinta kaaosta ;) oli lahjapaperia siellä, lahjanarua täällä, pakettikortteja hujan hajan, kuplamuovia ja silkkipaperia pitkin lattioita, sekä joululahjoja rivissä odottamassa kääreisiin pääsyä.

Kirjoittelin myös viimeiset joulkortit eilen, jotka tänään lähtevät postin kuljetettavaksi, että ehtivät ennen Joulua perille.

Täytyy myöntää, että pientä Joulun jännitystä on täällä nyt ilmassa.

Jokos sillä puolen ruutua on paketit paketoitu ja joulukortit lähetetty vai meneekö viime tippaan?

4 kommenttia:

  1. kesken on ja pahasti, kortit lähtee myös tänään.. mutta asiasta viidenteen; ihana raitatapetti seinälläsi. Onko mahiksia saada parempaa kuvaa siitä?? Olen etsiskellyt myös tapettia, joka tulisi yhdelle seinälle vaan, joten se voisi olla värikäs!! Kenen mallistoa? ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tapetti on ostettu RTV:ltä...nyt en muista kenen mallistoa, mutta mulla on vielä yksi avaamaton rulla, josta voin tsekata asian. Ja yritän saada myös parempaa kuvaa tapetista jossain vaiheessa, ehkä Joulun välipäivinä kun saa valokuvattua päivänvalossa :)

      Poista
  2. Här har vi ännu två julklappar oinslagna men alla köpta. Det är så skönt så slipper man den där stressen i sista minuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja, säg int annat. Jag brukar alltid vara i god tid med att köpa julklapparna...alltid har jag dock inte hunnit paketera in dem förrän kvällen innan julafton :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails