maanantai 10. joulukuuta 2012

GreippiCampari-sorbetti

Sain tuolla kommenttiboksin puolella pyynnön jakaa GreippCampari-sorbetin reseptin, joten täältä pesee :)



2 dl vettä
12 rkl sokeria
2 (veri)greipin mehu
2 dl Camparia

Sulata sokeri keittämällä veteen.
Purista greipin mehu ja lisää se sokeriveteen.
Lisää Campari.
Vie seos pakastimeen ja käy kerran tunnissa sekoittamassa, jotta seos muodostuu sorbettimaiseksi. Itse tein seoksen illalla ja kävin sekoittelemassa seosta kerran tunnissa n. 4 tunnin ajan, jonka jälkeen annoin olla yön yli ja sekoitin taas aamulla.

Itse en ole mikään suuri Campari-fani, mutta tässä muodossa Campari osui ja upposi minuunkin :) Suosittelen kokeiltavaksi!

P.S. Tuosta määrästä riittää muuten isommallekin porukalle, meitä oli Itsenäisyyspäivänä viisi ja sorbettia jäi jäljelle noin puolet. Väliruokana tarjoiltuna sorbettia ei kulu kovinkaan paljon, itse tarjosin noin snapsilasillisen verran niin sanotusti suunpuhdistajaksi.

2 kommenttia:

  1. Tää kiittää, itse olen sekä greipin, että Camparin ystävä, tämä lisätään joulumenuun. Toimii varmaan todella hyvin juuri suun puhdistajana raskaiden jouluruokien välillä... Kiitos!!!! ansku

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails