tiistai 20. maaliskuuta 2012

Uutta ensi talveksi

Kävin lauantaina tekemässä pienen pyrähdyksen kaupungilla yhdessä vanhempieni kanssa. Kiersin muutamat liikkeet läpi kunnes Eccon liikkeessä törmäsin aivan ihastuttaviin nilkkureihin. Nilkkureita oli enää kaksi paria jäljellä: Ensimmäinen pari, jonka otin käteeni olivat aivan liian suuret, kokoa 40. Toinen pari oli kokoa 38, ja ehdin jo ajattelemaan, että se oli sitten siinä, sillä oma jalkani on kokoa 39. Päätin kuitenkin kokeilla tuota pienempää kokoa ja onneksi kokeilin, sillä ne olivat täydelliset jalkaani.

Nilkkurit ovat mustaa nakhaa, niissä on tukeva korko ja pitävä pohja. Ja mitä parasta, ihana lämmin vuori. Niin ja mainitsinko, että olivat alennuksessa?!





























Nämä nilkkurit pysyttelevät tosin kyllä visusti laatikossaan ensi talveen, sillä en halua niitä pilata tuolla ulkona märässä. Mutta nyt on ensi talveksi hyvä popot, joilla pitäisi pysyä pystyssä liukkaammallakin kelillä ja ovat vielä kaiken lisäksi lämpöiset karvavuorensa ansiosta.

Olivat muuten toiset kengät, jotka ostin ensi talvea silmällä pitäen. Jokunen aika sitten löysin nimittäin mustat nahkaiset matalapohjaiset saappaat 50 €:lla. Nekin siis saavat kiltisit odottella ensi talvea omassa laatikossaan :)

4 kommenttia:

AddThis

Related Posts with Thumbnails