Perjantaina herkuttelin siis raclette-juustolla, prinssinakeilla, coctailkurkuilla ja marinoiduilla valkosipulin kynsillä. Ruokajuomana nautin Crowmoorin Extra Dry -omenasiideriä.
Lauantaina paistoin itselleni lehtipihvin. lehtipihivin kaveriksi valmistin itse valkosipulivoita, joka oli aivan taivaallisen makuista. Ruokajuomana Hob Nob Cellars:n Cabernet Sauvignon.
Tässä aivan hirmu simppeli valkosipulivoin ohje, jonka tempaisin ihan omasta päästä:
100 g voita
3 teelusikallista valkosipulimurskaa
(tai 3 valkosipulin kynttä tai oman maun mukaan)
pippurisekoitusta oman maun mukaan
ripaus yrittisuolaa
Ota voi jääkaapista pehmenemään.
Kun voi on pehemmyt sekoita joukkoon valkosipuli, pippurisekoitus sekä yrittisuola.
Nosta sekoitus voipaperille ja tee siitä pötkylä.
Laita pötkylä jääkaappiin jähmettymään.
Mikäli sinulla ei ole paljoa aikaa, voit laittaa pötkylän pakkaseen jähmettymään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti