tiistai 25. lokakuuta 2011

Uutta vaate- ja kenkäkaapissa

Viime viikolla tuli tehtyä muutama hankita vaate- ja kenkäpuolella. Torstaina kävin pitkästä aikaa pyörähtämässä Helsingin keskustassa töiden jälkeen ja siltä reissulta mukaan tarttui hieman työvaatetta, alusvaatetta sekä Karen Millenin ihastuttava toppi, joka oli melko mielyttävässä alessa Stockmannilla.







Lauantaina kävimme siskoni kanssa Muotimessuilla, jonka jälkeen suuntasimme ensin Amarilloon syömään ja sen jälkeen pyörähdimme hieman kaupoilla. Tällä kertaa reissusta tarttui mukaan kauan haaviessa olleet biker-henkiset saappaat. Nämä olivat rakkautta ensi silmäyksellä. Clarksin biker-saappaat löytyivät (ylläri ylläri) Stockalta.


4 kommenttia:

  1. Miten kehtaat ostaa noin paljon, esim noita kenkiäkin? Taidat olla aika materialisti.. Se on surullinen piirre ihmisessä. Et sä hei siitä ostamisesta loppujen lopuksi sen kauniimmaksi/onnellisemmaksi tule.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Se on kai ihan oma asiani kuinka paljon ostan tai en osta. Itse en koe että olisin materialisti, sillä pääsääntöisesti ostan sellaista mitä oikeasti tarvitsen.

    VastaaPoista
  3. Ei runsas tavaramäärä tee ihmistä onnelliseksi, se on merkki siitä että elämästä puuttuu jotain perusteellisempaa, mitä yritetään korvata vain hetkellisellä uuden tavaran tuomalla mielihyvällä. Kukaan ei liene tarvitse vuoden jokaiselle päivälle eri kenkiä?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Olenko väittänyt, että runsas tavaramäärä tekee onnelliseksi? En tietääkseni. Ja kuten mainitsin jo aikaisemmin, ostan sellaista mitä tarvitsen. Harvemmin tulee ostettua mitään ihan vain huvin vuoksi. En väitä, etteikö se toisi pientä mielihyvää kun saa jalkaansa upouudet kengät, kenen mielestä ei toisi?! Mutta kyllä ne elämäni suuret ilot tulevat jostain ihan muusta kuin siitä, että olen ostanut uudet kengät.

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails