lauantai 29. lokakuuta 2011

Motivaatio hukassa

Nimittäin liikunnan suhteen. Kun vuosi sitten aloitin uudessa työpaikassa, loppui liikuntaharrastukseni kuin seinään. Suurin syy siihen, että en enää käynyt jumpissa, oli kai se, että kun pääsin töistä kotiin en vain enää jaksanut liikuttaa evääni salille. Minusta tuli laiska. Istun junassa joka arkipäivä kaksi tuntia, joten kun pääsen kotiin tuntuu se sohva huomattavasti houkuttelevammalta kuin salille lähteminen. 





Jossain vaiheessa minua kuitenkin alkoi ahdistaa saamattomuuteni liikunnan suhteen ja kävin muutaman kerran jumppaamassa. Kunnes se laiskuus taas iski. Motivaationi on täysin hukassa, vaikka edelleen ajatus siitä että en enää käy jumppaamassa ahdistaa. Mistä siis saisin takasin motiivationi liikunnan suhteen?




Ennen kuin aloitin uuden työn Helsingissä kävin kaksi-kolme kertaa viikossa eri ryhmäliikuntatunneilla, jonka lisäksi kävin juoksulenkillä kerran tai kaksi viikossa. Aina juoksulenkkejä ei tullut tehtyä, mutta joka viikko kävin BodyCombatissa, BodyAttackissa, Zumbaamassa, BodyStepissä...milloin missäkin.




Se oli hauskaa. Siitä tuli ihan huippu hyvä fiilis. Olo oli pirteämpi. Kunto oli huomattavasti paremmassa kunnossa kuin nyt. Kroppa timmimmässä kunnossa. Näitä positiivisia juttuja löytyisi vaikka kuinka paljon lisää, ja silti en saa itseäni sohvalta ylös ja salille.


Keskiviikkona tein kuitenkin pienen parannuksen asian suhteen. Kävin uimassa. Ja samalla ostin itselleni 10 kerran sarjalipun uimahallille. Jospa se motivaatio löytyisi uimisen kautta. Edelleenkään en ole riemusta kiljun lähdössä uimaan, mutta askel parempaan suuntaan kai tämäkin. Nyt pitäisi sitten vain ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä toisenkin kerran sinne uimaan, ja kolmannen, ja neljännen, ja ja ja....Niin, kai se olisi syytä käyttää se 10 kerran sarjalippu loppuun. 

Tarvitsisin näköjään henkilökohtaisen ruoskijan. Anyone?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails