maanantai 29. elokuuta 2011

Viikonloppuäitinä taas

Paluu arkeen loman jälkeen ei Emman osalta sujunutkaan niin kuin olin toivonut. Siitä lähtien kun muutin tähän uuteen asuntoon, on Emma viettänyt kaikki päivät luonani. Poislukien tietysti ne päivät jolloin minulla on työpäivät venyneet jne. Pääsääntöisesti Emma kuitenkin vietti aikaansa täällä kotona.






Kun kesälomani jälkeen palasin töihin, ei arkeen tottuminen Emman osalta sujunutkaan niin hyvin. Emmalle tuli yksinäistä, kun olin päivät poissa ja illalla hän osoitti mieltään siitä. Emma oli silminnähden masentunut. Ajattelin, että se on ohi menevää, mutta sama jatkui päivästä toiseen.




Päätimme sitten yhteistuumin vanhempieni kanssa, että ehkä on parempi, että Emma viettää viikot 'mummolassa' ja viikonloput minun kanssani, eli sama järjestely kuin oli syksyllä, kun aloitin työni Helsingissä. Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että isäni hakee Emman luotani maanantaina ja palauttaa hänet luokseni torstai-iltana tai perjantaina.




Ja nyt Emma on taas iloinen oma itsensä. Ja nauttii siitä kun saa komennella isääni sekä leikkiä Mimmin kanssa. Myös Mimmi on kuulema iloinen kun on saanut taas leikkikaverin. Mimmi kun on ollut niin kovin yksinäinen Lillin poismenon jälkeen.













Viime viikon torstaina juttelin isäni kanssa puhelimessa ja hän sitten keksi laittaa puhelimen kaiuttimelle, jotta saisin jutella Emman kanssa. Puhelun jälkeen Emma oli juossut eteiseen, jossa oli hänen kantokassinsa. Hän oli raahannut kantokassin keskelle eteisen lattiaa ja yritti repiä valjaitaan ja Flexiään kantokassista. Emma oli kai sitä mieltä, että jo riittää tämä 'mummolassa' oleminen, haluan kotiin :) Viikonlopun Emma viettikin sitten täällä luonani ja oli ihana nähdä miten se taas oli oma höpsö itsensä. Rakastan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails