perjantai 19. elokuuta 2011

Back at Work

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja täytyy sanoa, että meni aika mukavasti. Oli niin sanottu pehmeä lasku.

Loma oli näköjään ollut tarpeen ja se oli todella rentouttava, sillä töihin tullessani maanantaiaamuna en muistanut enää salasanojani, enkä sitä miten eri järjestelmiin kirjaudutaan sisään :D no, eipä siinä mennyt kuin hetki, kun ne palautuivat muistiin.

Maanantai menkin leppoisasti tutustuen uuteen työasemaani ja asennellessa muutamia ohjelmia. Kahlasin rauhassa läpi lomani aikana tulleet sähköpostit ja osallistuin yhteen palaveriin. Tiistaikin meni suht kivuttomasti, vaikka aamulla väsyttikin himpasen enemmän kuin maanataiaamuna.  Keskiviikkoaamuna herääminen olikin sitten huomattavasti tuskaisempaa, mutta sain itseni kuitenkin sängystä ylös :) Keskiviikkona meillä oli myös työpaikkani asiakaslehden kuvaukset, jossa minä sekä muutama työkaverini olimme malleina. Oli melkoisen hauskaa! :) Meidät meikattiin ja hiukset laitettiin. Torstai-iltapäivä kului koulutuksen parissa ja perjantaina vietettiin pitkä lounastauko.


Tämä kuva on otettu viime viikonloppuna Padasjoen Vesijaolta, jossa olimme kavereiden kanssa viettämässä jo perinteeksi muodostunutta mökkiviikonloppua. Yritän ensi viikolla laittaa muutaman muunkin kuvan viikonlopulta tänne blogiin.

Nyt oikein ihanaa viikonloppua kaikille ihanille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails