keskiviikko 17. elokuuta 2011

Untuvaa

Nukun kesät talvet untuvapeitolla, untuvapeitolla jonka isäni on saanut kun hän on ollut noin 15-vuotias. On sanomattakin selvää, että noin 40 vuotta vanha untuvapeitto ei enää ole ihan kuosissaan. Mutta en ole voinut heittää sitä poiskaan, kun tuon peiton alla on vaan niin ihana nukkua. Eikä se (ainakaan paljoa) ole haitannut, että untuvat vähenevät koko ajan ja leijailevat pitkin makuuhuonetta...peiton kankaaseen kun on vuosien saatossa ilmaantunut muutamakin reikä.

Nyt on kuitenkin aika sanoa hyvästit tuolle uskollisesti palvelleelle untuvapeitolle, sillä sain vanhemmiltani syntymäpäivälahjaksi uuden untuvapeiton. Peitto on 60% untuvaa ja 40% untuvaista höyhentä. 

Kuva lainattu.

Tuo isäni vanha untuvapeitto on Joutsen Finland Oy:n, niin kuin myös tämä uusi peittoni. Oli kuulema hymy ollut herkässä Joutsen Finland Oy:n Riihimäen tehtaanmyymälässä, kun kuulivat, että nukun 40 vuotta vanhan untuvapeiton kanssa. Toivotaan, että tämä uusi peitto kestäisi yhtä kauan kuin isäni uskollisesti palvellut peitto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails