maanantai 14. tammikuuta 2013

Wroom wroom

Viikonloppu oli ja meni ja paluu arkeen on taas koittanut. En käsitä miten nuo viikonlopput aina hurahtavat ohi, vaikka ei sen kummempaa ohjelmaa olisi.

Siitä huolimatta, että mennyt viikonloppu loppui aivan liian lyhyeen, oli se melkoisen kiva. 

Lauantaiaamuna paistoi ihanasti aurinko, ja kun lähdin kampaajalle, sain laittaa uudet aurinkolasit nenulle keikkumaan. Pääsinpähän testaamaan niitä ennen reissua, ja hyvin toimivat :)

Hiuksiin tuli hieman uutta väriä vaaleiden raitojen muodossa. En halunnut tällä kertaa laittaa tummaa väriä, sillä se haalistuisi kuitenkin Aruban auringon alla. Lisäksi latvoista leikattiin kuivat pois. Lopputulos oli oikein miellyttävä ja nyt alkaa jo huomata, että tämä hiuksien kasvatus tuottaa tulosta. Tosin hitaasti.

En olekaan tainnut täällä blogin puolella tästä hiuksien kasvatus -projektista mainita, mutta tuossa kesällä tuli sellainen olo, että nyt on hiuksiin saatava pituutta ja niin tämä projekti käynnistyi loppukesästä.

Lauantaina kävin myös iltapäivästä pyörähtämässä autoliikkeessä. Olen jo jonkin aikaa pohtinut auton ostoa, ja nyt tuli sellainen tunne ja tilanne, että ajankohta auton hankinnalle olisi sopiva. 

Olin lehdestä bongannut potentiaalisen kulkupelin, mutta liikkeeseen tultuani tuo yksilö ei enää oikein miellyttänytkään ja koeajoin ihan toisenlaista autoa. Ja se kolahti. Pohdin tosin asiaa yön yli, olisihan kyseessä kuitenkin ensimmäinen autoni. 

Sunnuntaina kävin vielä toistamiseen koeajamassa autoa, ja tuo toinen koeajo vain vahvisti päätöstä, jonka olin jo lauantai-iltana saunassa tehnyt. Auto lähtisi kanssani kotiin.












Ja niin minulla nyt on oma pieni kulkupeli, joka kummasti helpottaa liikkumista paikasta toiseen :)

4 kommenttia:

  1. Uuu onnea uudesta autosta! Minkälaisen ostit? Mua houkuttaisi kovasti joku Minin tyyppinen "kauppakassi", joka olisi helppo kaupungissa. Tosin juuri tällä hetkellä autolle ei ole tarvetta (eikä kyllä varaakaan...) mutta sit joskus!

    Aijai, kyllä elämä nyt hellii sua: uusi auto, ihana matka... nauti!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) juurikin sellainen "kauppakassi", ei tosin Mini ;) Käytetty, mutta vähän ajettu.

      Poista
  2. Int e de väl en Audi?! :) Grattis till den nya bilen!

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails