torstai 3. tammikuuta 2013

Silmien suojaksi

Olen pitkään havitellut Ray Ban Wayfarer -aurinkolasien perään siitäkin huolimatta, että ne eivät istu kasvoilleni sitten millään muotoa. Mutta pidän niin kovasti niiden mallista.

Joulun välipäivinä kävin pyörähtämässä pitkästä aikaan Tori Optiikassa, jossa oli ale alkanut. Tarkoituksena oli toimia veljelle makutuomarina, mutta niinhän siinä kävi, että makutuomarointi hieman jäi kun siirryin aurinkolasihyllyn luokse ihailemaan niitä Wayfarereita ja sovittamaan niitä ties kuinka monennen kerran. Ja aina vain joudun itselleni sen saman asian toteamaan: Ei istu.

No sovittelin siinä sitten aikani kuluksi muutamaa muuta aurinkolasimallia eri merkeiltä, kunnes eteen tulivat ne yhdet Furlat. Rakkautta. Mutta jätin ne kiltisti hyllyyn.

Lauantaihin asti maltoin mieleni ja sitten ne oli pakko käydä kotiuttamssa. Niin kovasti olivat mielessäni pyörineet ja peläsin, että joku muu rakastuisi niihin. 

Mallissa on jotain samaa kuin Ray Ban Wayfarereissa, mutta kuitenkin ovat erilaiset. En voisi tyytyväisempi olla. Niin ja mainitsinko  jo, että olivat -50% alennuksessa?

Nyt on hyvät aurinkolasit reissuun, sekä nämä että kesällä ostamani Furlat vahvuuksilla :)







































































































Nämä olivatkin sitten ainoat aleshoppailut täällä Suomessa. Vannoin jo, kun varasimme kaverini kanssa lennot Nykiin, että ennen reissua ei shoppailla, sillä rahat on säästettävä New York -shoppailuja varten ;) Nyt ovatkin kukkaronnyörit vistusti kiinni seuraavat pari viikkoa.

4 kommenttia:

AddThis

Related Posts with Thumbnails