tiistai 8. tammikuuta 2013

Pakkailua

Viikonloppuna pohdiskelin, että mitä sitä oikein ottaisi reissuun mukaan. Eniten päänvaivaa tuottaa New York (lähinnä siis sääolosuhteiden takia), joten päätin aloittaa pakkailut siitä helpoimmasta päästä, eli mitä mukaan Aruballe.






























Aruballe lähtee siis mukaan ainakin seuraavaa: sandaalit, UV-suojasuihke hiuksille, aurinkorasvaa (suojakerroin 20 ja 30), aurinkolasit x2, bikinit ja rantalukemista.

Veikkaan, että tulen viettämään suurimman osan ajastani Aruballa bikineissä rannalla löhöillen, joten paljoa muuta vaatetta ei varmastikaan tarvitse ottaa mukaan. Mitä nyt jos muutaman topin ja jonkun hameen ja shortsit vielä pakkaisi bikinien seuraksi ;)

Tuon Cecilia Ahernin The Time of My Life -kirjan olen ostanut jo aikapäiviä sitten, mutta en ole saanut vieläkään aikaiseksi lukea sitä. Mutta josko nyt olisi aikaa samalla kun nautiskelee auringon säteistä ja kylmästä juotavasta Aruban valkoisilla hiekkarannoilla. Ja tuo yksi kirja ei varmastikaan riitä, joten pitänee pakata mukaan/ostaa reissusn päältä ainakin yksi lisää :)

Niin ja iPodille pitääkin muistaa ladata musiikkia.

1 kommentti:

  1. Siis voi itku kun oon kade!! Tänään loskassa rämpiessäni mietin, että miksi oi miksi asun täällä Suomessa!? :D Kyllä tekis loma hyvää...

    Ja joo, eihän sinne biitsille muuta tarvita! Tai ehkäpä joku ihana viileä iso huivi, jonka voi kietoa auringonsuojaksi tarvittaessa.

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails