sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Takaisin liikunnan pariin

Viime uutena vuotena (siis reilu vuosi sitten) tein uudenvuodenlupauksen. Tuo lupaus piti ja kävin viime vuoden aikana säännöllisesti jumppaamassa muun muassa BodyCombatissa, CXWorx:ssa ja kahvakuulassa. Marraskuussa alkoi flunssakierre ja jumppailut loppui kuin seinään, joten loppuvuodesta tuo tekemäni uudenvuodenlupaus ei enää pitänytkään. Ja kyllä harmittaa. Ei pelkästään se, etten pystynyt pitämään lupausta, vaan myöskin se, että oma jaksaminen kärsi kovasti. Huomasin olevani väsyneempi, kunto rapistui ja vyötärölle alkoi taas kertyä liikaa tavaraa.

Tänä uutena vuotena tein siis saman lupauksen kuin viime vuonna; enemmän liikuntaa ja kuntoilua vuonna 2013 tai ainakin siis saman verran kuin 2012. Ja mikä onkaan parempi tapa aloittaa kuntoiluvuosi 2013 kuin lukukauden avauksella tänään :)

Tänään MyFlown salilla on siis luvassa 30 minuutin pituisia tutustumistunteja, tarjolla kaikkea kahvakuulasta tankotanssiin, tuolitanssiin ja joogaan. Itse keskityn noihin kuntoilupuolen tunteihin ja tarkoitus olisikin aloittaa BodyCombatista ja lopettaa kahvakuulaan. 

Kevään lukujärjestys näyttää muutenkin aika kivalta, ainakin omasta mielestäni.

Kuva: www.myflow.fi

Itseäni kiinnostavat maanantain BodyCombat, tiistain Girya+CXWORX, keskiviikon Girya, lauantain BodyCombat ja sunnuntain Functionaltraining. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails