torstai 31. tammikuuta 2013

Kotona!

Borta bra, men hemma bäst kuuluu ruotsalainen sanonta. Tällä hetkellä voisin väittää ihan muuta. Kyllä kotona on kiva olla, en sitä kiellä, mutta kun tuolla ulkona valiitsee tuollainen inhottava loskakeli niin kaipaan kahta kauheammin takaisin Aruban valkoisille hiekkarannoille ja auringon lämpöön.






Tulin siis eilen aamusta kotiin. Ihan pikkusen väsytti kokko eilisen, mutta sitkeästi pidin itseni hereillä kello kymmeneen asti illalla. No okei, saatoin nukahtaa n. 1,5 tunniksi sohvalle telkkaria katsellessa ;)

Tänään herättiin Emman kanssa klo 11 ja väsymys oli edelleen kova vaikka tuli nukuttua 13 tuntia. No kai se jetlag helpottaa jossain vaiheessa :)

Matka oli mahtava! Rakastuin New Yorkin, tai pitäisikö sanoa Manhattaniin, sillä viikonlopun aikana ei Manhattanilta poistuttu kertaakaan. Arubastakaan minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Saari oli aivan ihana! Kuvia tuli räpsittyä jonkin verran ja olen jo saanut siirrettyä ne koneelle, mutta menee varmasti vielä tovi ennen kuin saan ne muokattua julkaisukelpoisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails