torstai 16. helmikuuta 2012

Torstai

Tänään on ollut aika hyvä päivä, siitä huolimatta että junani oli aamulla peruttu. Onneksi korvaava juna kulki perutun junan aikataulun mukaisesti, vaikkakin vajaa 10 minuuttia myöhässä. Työpäivä meni yllättävän kivuttomasti ja mukavasti. Yleensä aamupäivät menevät töissä yhdessä hujauksessa ja iltapäivästä aika matelee,  kunnes loppupäivästä tulee taas hirmu kiire kun pitää vielä se yks juttu ehtiä tekemään ennen kuin junalle pitää kiirehtiä. Mutta tänään oli koko päivän juuri sopiva tahti.

Tullessani kotiin, päivän luonne kuitenkin sai aivan uuden piirteen. KELA oli muistanut minua kirjeellä, jossa vaativat takaisin 5 kuukauden edestä opinto- ja asumistukia vuodelta 2010. Eipä paljoa hymyilyttänyt siinä kun lueskelin päätöstä, kunnes tajusin, että eipä tarvitsekaan maksaa mitään takaisin, sillä valmistuin toukokuussa 2010 ja suurin osa tuloistani ovat valmistumiseni jälkeen tienattuja.

No, nyt tarvitsisi sitten vain löytää jostain jemmasta yksi puuttuva palkkalakselma. Minä, joka yleensä olen kovin tarkka kaikkien tärkeiden papereiden suheet, olen hukannut palkkalaskelman lokakuulta 2010, joka vielä kaiken kukkuraksi sattuu olemaan se palkkalaskelma, jossa näkyy loppupalkka edellisestä työpaikasta :/ No, ei auta muu kuin alkaa kaivelemaan sitä palkkakuittia jostain...

Huomenna on ihanasti perjantai ja viikonloppu on edessä. Ajattelin, että voisin huomenna illalla mennä elokuviin tai sitten lauantaina. Haluaisin kovasti nähdä uuden Mission Impossible -leffan.


Huomenna olisi myös Escape to Dance, mutta koska lauataiaamuna suuntaan kampaajalle, niin taitaa tampaamiset jäädä väliin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails