maanantai 20. helmikuuta 2012

Ankat rivissä

Sain joskus kauan kauan sitten hyvältä ystävältäni lempinimen Ankka (siitä juontaa tämän blogin nimikin). Tuon ajankohdan jälkeen olen enemmän tai vähemmän keräillyt ankkoja. Aluksi sain niitä lahjaksi, mutta ostin niitä silloin tällöin itsekin. Viime aikoina ankkakokoelmani ei ole juurikaan kasvanut. En ole viitsinyt itse ostaa niitä lisää, kun ei ole oikein sellaista kunnon paikkaa missä niitä säilyttää. Himoitsen kuitenkin uusia ankkoja jatkuvasti, ja muun muassa Bud Products:lla on aivan ihania ankkoja.

Ankat kuuluvat mielestäni kylpyhuoneeseen, mutta koska kylppärini on kovin pieni, en ole viitsinyt ankkoja sinne sijoittaa. Kylppäristä löytyykin tällä hetkellä vain yksi iso ankka, kynsiharjaankka ja ankka-aiheinen suihkuverho. Muut ankat koristavatkin tällä hetkellä työhuoneeni ikkunalautaa:


Näiden sekä yllä mainittujen ankkojen lisäksi löytyy 'kokoelmastani' ankkaradio, ankkapyyhe, ankkamagneetti, kultainen ankkariipus ja hierova ankka. Okei tuo viimeinen kuulosti hieman härskiltä. Lisää ankkoja olisi tosiaan kivaa saada kokoelmaan, mutta jostain tarvitsisi löytää niille tilaa. Ja täytyy myöntää, että saata olla hieman kateellinen kaverini ankkakokoelmalle, hmpf.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails