keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Hammaslääkärissä

Kävin eilen hammaslääkärissä. Edellisestä kerrasta oli kerennyt vierähtämään jo melkein kolme vuotta, ja vaikka en pelkää hammaslääkärikäyntiä juuri ollenkaan, oli olo eilen odotushuoneessa hieman levoton. Vaikka hampaitani ei ole vihlonut tai särkenyt, pelkäsin silti että hampaissani olisi reikiä ja että ne jouduttaisiin paikkaamaan. Puudutus ja hampaiden poraaminen ei ole kivaa sellaisellekaan, jolla ei hammaslääkäripelkoa ole.

Kello tuli 18:20 ja hammaslääkäri kutsui minut sisään. Istuin tuoliin ja hammaslääkäri teki alkuhaastattelun. Oli näet ensimmäinen kerta kun kävin hänen vastaanotollaan. Hammaslääkäri oli oikein mukava ja rempseä, ja kävipä siinä ilmi että meillä on yhteisiä tuttujakin :D

Alkurupattelun jälkeen hammaslääkärisetä alkoi tarkastamaan hampaitani, totesi ne muutamat paikat jotka hampaistani löytyvät sekä ne pari alkavaa reikää, jotka ovat tehneet tuloaan ehkä viimeiset viisi vuotta. Hammaslääkärisetä oli sitä mieltä, että alkavia reikä on ihan turha paikata, sillä silloin niistä olisi vain enemmän harmia. Seurataan niitä ennemmin, miten ne kehittyy. Fine by me :)



Jos ei reikiä löytynyt, niin hammaskiveä sitten niidenkin edestä ja sainkin ajan suuhygienistille. Hänen luokseen pitäisi mennä torstaina vierailulle.

Kaiken kaikkiaan käynti hammaslääkärillä oli oikein miellyttävä kokemus. Vierailun kruunasi vielä se, kun hammaslääkärisetä totesi, ettei ole pitkään aikaan nähnyt niin hienoja hampaita! :) Lopuksi hän vielä toivotti hyvät illan jatkot ja että nähdään kahden vuoden päästä. Eipä siis tarvitse miettiä vierailua hammaslääkärisedän luokse taas hetkeen :)





Kuvat lainattu täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails