tiistai 8. huhtikuuta 2014

Parveke kevät- ja kesäkuntoon!

Etätyöpäivän päätteeksi päätin aloittaa parvekkeen siivoamisen kevättä (ja tulevaa kesää) varten. Aurinko paistoi niin kauniisti (ja lämpimästi), että oli ihan pakko päästä parevekehommiin.

Syksyllä (joskus lokakuussa) paketoin pervekekalusteeni talvisäilytykseen parvekkeeni toiseen nurkkaan IKEAsta ostettuun peittoon:



Tuo peitto (muotoon ommeltu) on siis tarkoitettu ulkokalusteiden suojaamiseen ja mielestäni toimi oikein moitteettomasti tämän talven suojaten omia parvekekalusteitani. Hintaa taisi tällä olla jotain 15 €:n luokkaa.

Tänään aloitikin parvekkeen siivoamisen siirtämällä parvekekalusteet hetkeksi sisälle, jotta pääsin pesemään parvekelaatat mäntysuovalla, vedellä ja juuriharjalla:



Nyt kun parvekelaatat on pesty, on seuraavassa vuorossa parvekelaattojen öljyäminen. Sen voin tosin tehdä vasta kun laatat ovat kuivuneet, joten tämä hommaa jää joko huomiselle tai torstaille. Pääsiäisenä pääsenkin sitten tositoimiin parvekkeen kanssa kun saan siskoni miehen auttamaan kasaus ommissa. Parveke saa nimittäin tälle parvekekaudelle jotain uutta ;) Jatkoa siis seuraa parvekkeen tiimoilta myöhemmässä jaksossa.

Tänä vuonna pääsinkin aloittamaan parvekeen siivouspuuhat reilusti viime ja edellisvuotta aiemmin. Sen verran lämpimämpi on nyt ollut, mutta kiva niin. En malta odottaa niitä ihanan lämpimiä kevät päiviä, kun voi nautiskella parvekkeella. Puhumattakaan kesästä!

4 kommenttia:

  1. Längesen sist vännen! Jag hoppas du har det riktigt fint, tråkigt att höra om Emma men tur att du har lilla Lila! Under sommaren måste vi helt klar boka in en träff så att vi kan ses.

    Många kramar, Annie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja, verkligen länge sedan sist ;) allt är nog bra här! Hoppas allt är bra med dig med. Vi måste absolut träffas under sommaren, det är allt för länge sedan vi senast träffats! Kram och sköt om dig vännen! <3

      Poista
  2. Hei,

    Muistatko mistä nuo parvekelaatat on ostettu? Meillä on nykyään lähes vastaavanlaiset, mutta todella huonossa kunnossa. Haluaisin ostaa samantapaiset uudet ja nuo sinun on erittäin tyylikkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parvekelaattat ovat ostettu Askosta ja mielestäni niitä on sieltä saanut myös tänä vuonna :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails