sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Parvekkeelle uutta ilmettä

Kuten kerroin Parveke kevät- ja kesäkuntoon!-postauksessa, kokee parvekkeeni tälle parvekekaudelle pienen muodonmuutoksen. Muodonmuutos tehtiin pääsiäisenä ja muutoksessa auttamassa oli siskoni rakas aviomies, joten suurin kiitos kuulu hänelle siitä, että pääsiäisen pyhinä saatiin pareveke laitettua edustuskelpoiseksi.

Ostin maaliskuussa Ikeasta Äpplarö-sarjan sermin, tai itseasiassa kaksi. Jotta sermit pysyvät kasassa ja paikoillaan, oli ne kiinnitettävä parvekkeen seiniin ruuveilla, mutta ennen kiinnittämistä oli tehtävä muutama reikä seiniin, ja tässä siskoni aviomies auttoi. Suurin osa rei'istä saatiin porattua ilman suurempia ongelmia, mutta tottakai (niin kuin asiaan kuuluu) pari reikää tuotti hieman tuskaa ja menetimme myös yhden poranterän (meni siis katki).  Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, ja kuten edellisestä postauksesta kävikin ilmi pääsimme korkkaamaan parvekekauden kuplivalla viime viikonloppuna.

Tässä kuvaa parvekkeen uudesta ilmeestä:




Uutta parvekkeella ovat sermien lisäksi myös nuo oranssit torkkupeitot, jotka myöskin ovat Ikeasta. Sopivat mielestäni huomattavasti paremmin yhteen noiden tyynyjen kanssa kuin ne vanhat vihreät fleecehuovat, jotka minulla aiemmin oli parvekkeella. 

Narsissit kukkivat vielä toistaiseksi nätisti kukkatelineessä, mutta heti kun alkavat näyttämään hiemankin nuupahtamisen merkkejä taidan vaihtaa ne viime vuoden tapaan pelargoneihin :) Saas muuten nähdä kuinka runkoruusuni käy tänä vuonna. Unohdin nimittäin talven aikana kastelun täysin ja kun viimeksi kävin ruusua katsomassa (ja kastelemassa) oli näky melko surullinen; ruusu oli niin kuivan näköinen kuin vain olla ja voi. No, onhan se aiemminkin ollut talvet melko niukalla kastelulla ja selvinnyt hengissä, joten toivotaan, että olisi tämänkin talven säilynyt hengissä. 

Aurinkoista sunnuntaipäivän jatkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails