sunnuntai 12. elokuuta 2012

Emman kanssa pyöräilemässä

Käytiin Emman kanssa eilen pyörällä keskustassa tarkoituksena käydä Elomessuilla pyörähtämässä. Mutta ennen Elomessuja oli ehdittävä Lahja&Sisustus Onni -nimiseen liikkeeseen, sillä siellä näin perjantaina aivan ihanan hämeenlinnalaisen Ainoo designin suunnitteleman pyyhemanttelin koirille.

_MG_0040

_MG_0044


Emma kun on sellainen vilukissa aina pesun jälkeen niin ajattelin, että pyyhemantteli lämmittäisi kivasti. Ongelmana oli vain se, että pieninkin koko (XS), joka oli tarjolla, näytti kovin isolta. Sovimme siis liikkeen myyjän kanssa, että tulisin lauantaina uudestaan Emman kanssa kokeilemaan tuota manttelia.

_MG_0007

_MG_0025


Ja oikeassahan minä olin, liian isohan se oli Emmalle. Mutta onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, nainen Ainoo designin takana sattui olemaan kassalla eilen ja näin saatiin Emman mitat ylös. Emma saa siis nyt mittojen mukaan tehdyn pyyhemanttelin :)

_MG_0027

_MG_0028

_MG_0035


Kun mantteli oli laitettu tilaukseen jatkoimme matkaamme kävellen Hämeensaareen ja Elomessuille. Siellä oli kyllä sellainen hulina ja vilske, että kuvaaminen jäi vähemmälle kun sain kannsikella tuota pientä karvaista ytävääni, ettei hän olisi joutunut talloutuksi väenpaljoudessa.

_MG_0038

_MG_0039


Kivaa oli kuitenkin kierrellä messuilla ja nauttia aurinkoisesta kelistä. Hämeenlinnassa on parhaillaan myös menossa Posetiivifestivaalit, joten ympäri kaupunkia voi törmätä iloisiin posetiivareihin. Päättäjäiskonsertti on tänään illalla Mäntsälässä.

_MG_0003

_MG_0004

_MG_0006

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails