lauantai 14. huhtikuuta 2012

Shoppailua

Pikkuserkkuni menee naimisiin Wapun jälkeen ja pukukoodina on juhla-asu, joka siis tarkoittaa miehillä frakkia ja naisilla pitkää iltapukua. Itse omistan kolme iltapukua, joista kaksi ovat jääneet minulle auttamattomasti liian pieniksi. Kolmas on äitini vanha (ja on oikeastaan yhetisomistuksessa siskoni kanssa). Tätä olen käyttänyt lakkaispäiväni iltana sekä yhden ainejärjestön vuosijuhlassa. Hakusessa olisi siis uusi iltapuku pikkuserkkuni häitä varten.

Kävinkin tänään täällä Hämeenlinnassa kieretelmässä pari putikkia kartoittaakseni iltapuku tarjontaa. Kokeilin varmaan 20 eri pukua joista yhdessä saattaisi mahdollisesti olla potentiaalia, mutta en ole ihan vakuuttunut vielä. Päätin siis, että käyn vielä Hesassa kiertelemssä ensi viikolla ja otin suunnaksi ruokakaupan. Huokasin toisaalta helpotuksesta, sillä rahaa säästyi ainakin toistaiseksi. Eivät nimittäin ole mistään halvimmasta päästä nuo pitkät iltapuvut.

Ruokakaupasta oli tarkoitus suunnata suoraan kotiin. En ollut ehtinyt pitkällekään, kun isäni soitti että olivat äidin kanssa Hämeenlinnassa ja sovittiin sitten, että treffattaisiin Kauppakeskus Linnassa. Käytiin parissa vaateliikkeessä ja eikös se koitunut kohtalokseni.

Ensimmäiseksi NP:stä tarttui mukaan musta ohutta farkkukangasta oleva kynähame.




Seuraavaksi siirryimme Sokokselle, josta tarttui mukaan hame, paita ja mekko. Kaikki Selection by s.Oliver -merkkiä.







Eli eipä sitä rahaa sittenkään säästynyt, mutta mikä parasta kaikki olivat alennuksessa! Ja äitini oli niin ihana, että osti minulle tuon kynähameen :) Kiitos äiti.

Nyt on taas sopivia business-vaatteita hetkeksi :)


1 kommentti:

AddThis

Related Posts with Thumbnails