sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kevätsiivous

Kylläpäs tänään meitä taas hemmotellaan ihanalla ilmalla. Aurinko paistaa täällä Hämeenlinnassa pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita on siinä 10 asteen tienoilla. Kyllä se kevät nyt näyttää tulevan, vaikka jossain vaiheessa tuntuikin lohduttomalta kun räntää tuli taivaan täydeltä.



Nyt kun tuo aurinko taas näyttäytyi, iski aivan mahdoton kevätinspiraatio ja aloin entistä enemmän haaveilemaan uusista parvekekalusteista. Olenkin tullut siihen tulokseen, että taidan kotiuttaa jossain vaiheessa Parvekkeen kalusteet -postauksessa himoitsemani Ikean Bollö-sarjan tuolit ja pöydän. Kunhan vain saisin jossain vaiheessa aikaiseksi lähteä niitä hakemaan.



Mutta ennen kuin voin kotiuttaa parvekekalusteet olisi pienen kevätsiivouksen paikka. Parvekkeen laatat pitäisi pestä, kuten myös ikkunat ja parvekkeen puolella oleva ikkunalauta. En vain tiedä missä välissä tämän ehtisi tekemään. Viikolla kun ei ole juurikaan aikaa ja seuraavat pari viikonloppua on buukattu ihan johonkin muuhun kuin siivoamiseen, niin näyttää siltä, että ainoa mahdollisuus kevätsiivoukseen on toukokuun puolen välin tietämillä. No, täytyy toivoa, että minulla olisi joku ilta aikaa töiden jälkeen edes pestä parveke, sillä siihen ei onneksi ihan kauhean kauaa pitäisi mennä. Ikkunoiden pesu taitaa kyllä jäädä sinne toukokuun puolenvälin tietämille.


EDIT: Kävin just kurkkaamassa lämpömittaria, joka minulla on keittiössä. Se on näin iltapäivästä varjon puolella ja näyttää tällä hetkellä lukemaa +15.4 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails