tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Hellurei ja hellät tunteet!

Täällä on vietetty lomaa nyt melkein kaksi päivää. Tai no, eilinen meni oikeastaan kyllä töitä tehdessä. Kävin perjantaina töiden puolesta Asuntomessuilla Hyvinkäällä ja sen seurauksena jäi muutamia työjuttuja hoidettavaksi, ja pois altahan ne oli eilen tehtävä. No, loma siirtyi siis päivällä eteenpäin.

Sunnuntaina myyntiin laittamani sänky meni kaupaksi nopeammin kuin uskoinkaan. Ilmoitus ei kerennyt Tori.fi-sivustolla olemaan kauaakaan, kun jo ensimmäinen kysely siitä tuli. Kyselyjä tuli yllätävän monta ja käsiteltyäni ne saapumisjärjestyksessä, tuli sänky tänään myytyä toisena kyselyä laittaneelle. Nyt olen siis hetkellisesti sängytön. Onneksi perjantaina saan uuden hieman leveämmän sängyn :) sitä odotellessa siis!

Bedless


Tästä innostuneena laitoin myös yhden hyllyn/tv-tason myyntiin samaiselle sivuostolle myyntiin ja se tullaan hakemaan huomenna. Mitähän muuta keksisin vielä laittamaan myyntiin?! :D

Tänään on ollut todella tuulinen päivä, eikä ulkona ole paljoa viihtynyt, joten hyödynsin tämän sisälläolopäivän siivoamiseen. Inhoan siivoamista yli kaiken, mutta sitten kun työ on tehnty niin on se vain ihan tunne seistä putipuhtaan kodin olohuoneessa ja ihailla kätensä jälkeä :)

Tasot kiiltää
























Tuo ulkona puhaltava tyhmä tuuli ei tehnyt oikein hyvää parvekkeella olevalle Juhaldahlialleni :( en ehtinyt siirtämään sitä tarpeeksi ajoissa tuulen suojaan, sillä seurauksella, että kukasta katkesi pari "oksaa". Toivotaan, ettei kukka kärsinyt tuulesta enempää. Ruukkuruusu ja pelargonit onneksi ovat hieman kestävämpiä.

Juhladahlia tuulensuojassa

2 kommenttia:

AddThis

Related Posts with Thumbnails