lauantai 9. helmikuuta 2013

Pohdintoja



Paluu arkeen loma jälkeen on ollut melko hektinen. Kerkesin viettämään yhden päivän toimistolla ja seuraavana istuin jo koneessa matkalla Tukholmaan työmatkalle. Palasin työmatkalta torstaina iltapäivästä ja toimistolla odotti loman aikana tulleiden sähköpostien lisäksi ne, jotka olivat tulleet työmatkan aikana. Osaan vastasin tietenkin matkalta, mutta kaikkiin en vain pystynyt. Torstai-iltapäivänä ja perjantaina onkin sitten otettu kiinni menettettyä aikaa melko lailla. Ja tämä siis pelkästään työn osalta. 



Kotona kaikki on vielä enemmän mullin mallin. Vaikka pesukone on pyörinyt melkein taukoamatta siitä asti kun tulin reissusta, on pyykkiä edelleen pesemättä. Niin ja Tukholman matkalaukku seisoo edelleen eteisessä siinä kohtaa mihin sen torstaina kotiin tullessani jätin. Pitäisi kai purkaa se ja heittää sieltä tuleva pyykki koneeseen. En edes aio kertoa miltä makkarini, olohuoneeni ja työhuoneeni näyttää tällä hetkellä. Oikein hävettä miten sotkuiset ne ovat. Imurin varteen olisi tartuttava, mutta ei vaan ole ollut aikaa saatika sitten kiinnostusta. Ainoa edes hieman siedettävässä kunnossa oleva huone on keittiö.



Rästihommia siis riittää niin töissä kuin kotonakin, näin ollen olen tässä hieman pohdiskellut tämän blogin kohtaloa tämän kaiken "kaaoksen" keskellä. Tuntuu nimittäin siltä, että tällä hetkellä ei aika vain yksinkertaisesti riitä päivittämään blogia siihen tahtiin kuin haluaisin. Ja toisekseen tällä hetkellä minulla ei oikein ole juttuideoitakaan.



Päätinkin eilen sohvalla maatessani ja punaviinilasillista nauttiessani, että en aio nyt ottaa mitään stressiä tämän blogin suhteen, vaan päivittelen tänne juttuja aina kun siltä tuntuu ja jotain aihetta on. Päivitystahti tulee siis hieman muuttuman, en suinkaan ole lopettamassa blogia. Ja kun toivottavasti kevään edetessä työkiireet helpottavat ja ehdin kotona hengähtämään taas normaaliin tapaan, niin pääsen taas blogiakin päivittelemään ahkerammin. Ja ehkäpä niitä juttujakin löytyy enemmän kun kevät ja kesä lähenevät.



Lupaan julkaista niitä matkakuvia ja -kuulumisia jossain vaiheessa, mutta toistaiseksi saatte tyytyä näihin tämän postauksen muutamaan kuvaan.




Jo pelkästään näitä kuvia katsellessa iskee kova kaipuu takaisin Aruballe ja Nykiin...


2 kommenttia:

  1. Eipä hätää, elämässä on tärkeämpiäkin asioita, kuin blogin päivittäminen.. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku :) Juu, ja eihän sitä tiedä vaikka tässä jo pian tulisikin jo ikävä tänne blogiin ja sen päivittämisen suhteen ;) mutta näin mennään nyt eteenpäin hetken aikaa...

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails