sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Chicago - The Musical

Kylläpäs aika rientää. Viikonloppu mennyt melko vilskeessä ja siinä tohinassa blogi on unohtunut vallan täysin. Perjantai-iltana käytiin työkavereiden kanssa syömässä ja drinksuttelemassa, löysin tieni kotiin n. klo 5 lauantai-aamuna. Launataina oli vuorossa ystävän tuparit, jonne kiltisti lähdin autolla ja olin jo ennen puolta yötä kotona. Tänään kävin vanhemmillani syömässä ja kertoilemassa reissusta. Viikonlopun aikana en siis ole saanut aikaiseksi tehdä kuville mitään.

Ensi viikollakaan reissukuvia ei varmaan vielä täällä blogin puolella tule näkymään hirveästi, sillä olen osan viikosta työmatkalla Tukholmassa. Mutta josko sitten ensi viikonlopun aikana saisin jotain kuvien suhteen aikaiseksi.

Tässä kuitenkin yksi kuva jonka nappasin pokkarillani Nykissä:






























Kävimme siis Nykissä ollessamme katsomassa Chicago-musikaalin Broadwayllä. Oli ihan mieletön; näytteilijät, musiikki, kaikki. Suosittelen lämpimästi. Ja kivana yllärinä oli se, että punaviiniä sai lipittää katsomossa, joten tottakai ostimme ystäväni kanssa mukilliset ;)

Liput ostimme TKTS Booth:sta, joka myy Broadwayn ja Off Broadwayn lippuja alennuksella. Omat lippumme saimme 50% alennuksella. Hintaa kahdelle lipulle tuli $150, eli n. € 115. Mielestäni ei laisinkaan paha hinta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails