torstai 22. marraskuuta 2012

Voihan flunssa!





Niin se syysflunnsa otti ja kaatoi minut sängynpohjalle...

Minulla on jo useampana viikkona kurkku vihoitellut silloin tällöin, mutta aina olen päässyt kurkkukivusta eroon pienellä säikähdyksellä. Maanantaina iltapäivästä tuo viheliäinen kurkkukipu taas yllätti ja tiistain vietin kotona peiton alla. Keskiviikkona olo oli jo huomattavasti parempi ja suuntasin reippaana töihin, mutta olisi vain kannattanut pysytellä kotosalla, sillä yön aikana minulle nousi kuume ja tämä päivä menee taas kotosalla lepäillen ja Panadol Hot:a juoden. Kurkkukipu, joka hellitti tiistain ajaksi, palasi entistä kivuliaampana.

Tätä syysflunssaa taitaa olla liikkeellä enemmäinkin tällä hetkellä, sillä useampi työkaverikin on ollut kipeänä viime aikoina. Muistakaa siis pestä kädet kunnolla vedellä ja saippualla aina tilaisuuden tullen, niin sairastumisen riski vähenee.

Huominen taitaa vielä osaltani mennä parannellessa oloa peiton alla, mutta lauantaina olisi syytä olla iskussa, sillä työtehtävien lisäksi tiedossa on illallinen ihanan kaverin kanssa!


Kuva lainattu.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tack! :) det gäller bara att vila sig och ta det lugnt.

      Poista
  2. Samassa veneessä... Mä luulin jo, että olisin välttänyt tämän syksyn flunssa-aallon, mutta tänään se sitten iski :/ Tsemppiä ja parantele, toivottavasti pääset lauantaina illallistamaan! :)

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails