sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Se on jo ihan nurkan takana...!

Nimittäin 1. adventti. Se on jo viikon päästä! Mihin tämä vuosi on oikein hurahtanut?! Vastahan me juhlittiin Uutta Vuotta 2012 ja kohta tämä vuosi on jo historiaa.

Ei minua ainoastaan kauhistuta se, että tämä vuosi lähenee loppuaan, vaan myös se, etten ole vielä luonut ajatustakaan joulukorttien suhteen. Puhumattakaan kodin koristelemisesta Joulua varten! Tai edes ostanut yhden yhtä joululahjaa.

Olen nyt parina vuotena peräkkäin askarrellut joulukortit itse, ihan sellaisa simppeleitä kortteja vain. Jotenkin nuo itse tehdyt kortit vaan on niin paljon kivempia kuin ne kaupasta ostetut. Luulenpa, että tänä vuonna minulla ei taida olla aikaa askarrella kortteja itse. Joka viikonlopulle Jouluun asti on jotain menoa ja arkena töiden jälkeen olen vain aivan liian väsynyt tehdäkseni yhtään mitään. Taitaa siis tänä Jouluna olla vuorossa taas ne ihan perinteiset kaupasta ostetut valmiit joulukortit, sorry vaan kaverit.

Ja sitten se kodin koristeleminen joulua varten. Ou nou...missäköhän vaiheessa senkin ehdin tehdä?! Yleensä olen koristelut hoitanut juuri 1. adventin tienoilla (eli pikkujouluna), mutta ensi viikonloppuna vietetään tyttöjen viikonloppua Tampereella, joten koristelut on tehtävä joko ennen tai jälkeen. Ja näillä näkymin siis töiden jälkeen pitäisi siihen löytää energia. 

Joulun odotusta 2011

Joulun odotusta 2011






























Niin, ja mites ne joululahjat sitten. Jouluun on kuukausi, enkä tosiaankaan ole vielä yhtäkään lahjaa ostanut. Ideoita on kyllä pää täynnä, mutta vielä pitäisi saada aikaiseksi käydä ne lahjat ostamassa. No, onhan tässä vielä se kuukausi aikaa ;)

Tulipas tästä jotenkin negtiivis-sävytteinen postaus, no ehkä se on se kiire joka tekee tehtävänsä. Onneksi Jouluna saa sitten levätä ja ottaa ihan rauhallisesti. Lomaakin saa ihan kivasti, kun välipäivät on vapaat. Kuukauden vielä kun jaksaa odottaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails