lauantai 7. heinäkuuta 2012

Juhannus 2012

Muutama sananen ja kuva menneestä Juhannuksesta.

Juhannusta vietin siis jälleen kerran Ahvenanmaalla, tarkemmin ottaen Brändöllä. Tämä oli nyt kolmas kerta kun Juhannusta vietin Brändöllä, ja oli kyllä taas yhtä mukavaa kuin aikaisempinakin vuosina.

Lähdettiin Juhannuksen viettoon jo keskiviikkona iltapäivästä, jolloin otimme siskoni kanssa Turusta suunnaksi Kustavin ja Vartsalan vaijerilossin. Koska lähdimme jo hyvissä ajoin matkaan, vältimme pahimmat ruuhkat. Lossilta matka jatkui Vuosnaisiin, josta otimme lautan Brändöhön.


























Torstain vietimmekin sitten melkolailla veden äärellä koko päivän. Otimme aamukymmeneltä veneen suunnaksi Keistiön moikkaamaan enoamme ja hänen perhettään sekä appivanhempiaan. Matka veneellä Brändöstä Keistiöön kesit noin kaksi tuntia. Saimme nauttia koko päivän aivan mahtavasta kelistä; aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän. Takaisin Brändölle starttasimme n. klo 18 ja eipä kauaa keretty matkaa tekemään, kun rannikkovartiosto pysäytti meidät ja teki pienen tarkastuksen. Veneessä tottakai kaikki hyvin ja kapteeni puhalis nollat, joten saimme jatkaa matkaamme.
































Juhannusaaton päivänä kävimme perinteisesti hakemassa lehtiä Juhannussalkoa varten ja aloitimme lehtien sitomisen. Nautimme ihanan salaattilounaan, jonka jälkeen aloitimme illan valmistelut; saunottiin, valmistettiin ihanaa Juhannusruokaa, naurettiin ja nautittiin toistemme seurasta. Yhdeksän jälkeen suuntasimme Juhannussalon nostoon ja kun salko oli kunniakkaasti saatu pystyyn jatkoimme illan viettoa hilpeissä tunnelmissa läpi yön.













Lauantai menikin sitten minun osaltani enemmän tai vähemmän oloa parannellessa. Sääkään ei enää lauantaina suosinut, vaan taivas oli harmaa ja vettä satoi melkeinpä koko päivän. Sunnuntaina olikin sitten kotiin lähdön aika ja iltamyöhäsellä olin takaisin Hämeenlinnassa.

Tästä tulikin hieman pidempi postaus kuin mitä olin ajatellut, mutta tässä nyt "tiivistettynä" Juhannus 2012 ;)

Iso kiitos kaikille teille, jotka olitte jälleen kerran mukana tekemässä tästäkin Juhannuksesta ikimuistoisen!

2 kommenttia:

  1. Taivaallisen näköinen marenki-mansikka-jälkiruoka. Tuleeko siihen muuta, kuin em. aineksia? Minä matkaan ensi viikon loppupuolella Kustaviin ystävättären mökille... ei ole saariston voittanutta! Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen tulee lisäksi vaniljajäätelöä sekä tummaasuklaata rouhittuna. Ja se on taivaallisen hyvää! :) Saaristossa on kyllä aina ihanaa, siellä sielu lepää.

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails