perjantai 6. heinäkuuta 2012

Blooming

Hellurej ja hellät tunteet. Blogihiljaisuus hieman venähti. Mutta jotenkin se, että olin ensin melkein kaksi viikkoa pois kotoa, jonka aikana kävin kotona vain vaihtamassa matkalaukun sisällön, imi minulta mehut tyystin. Ja nyt kun olen ollut kotona, olen vain yrittäny saada tätä huushollia näyttämään taas kodilta. Joten aikaa ei ole liiemin jäänyt blogille.

Mutta nyt. Nyt otan itseäni niskasta ja kunnostaudun täällä blogin puolella. Luvassa on pientä juttua Juhannuksesta, vaikka siitä onkin vierähtänyt jo kaksi viikkoa. Pientä juttua on tiedossa myös Tallinnan reissusta, jonka tein ystäväni kanssa viime viikonloppuna ja pitäisi kai sitä esitellä muutama ostos, jotka tuli tehtyä työmatkallani.

Ja sitten tämän postauksen varisnaiseen aiheeseen, eli parvekkeellani asustelevaan runkoruusuuni. Ensimmäinen nuppu, jonka bongasin noin 1,5 viikkoa sitten, on puhkeamassa kukkaan ihan näillä näppäimillä. Ja nuppuja on ilmestyt lisää kuin tyhjästä. Pelkäsin ensin että tuleeko niitä nuppuja ollenkaan, että käriskö se ruusuni sittenkin siellä vintillä. Mutta nyt näyttää kyllä siltä, että ruusu voi oikein hyvin :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails